• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

LEGENDS of CLASSIC ROCK Tribute Tour in Gebouw-T in Bergen op Zoom 21-06-2013

LEGENDS of CLASSIC ROCK Tribute Tour in Gebouw-T in Bergen op Zoom

Ode aan Classic Rock helden Led Zeppelin en Van Halen

Op vrijdag 25 oktober a.s. presenteert Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom de LEGENDS of CLASSIC ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgen twee No.1 tributebands voor een weergaloze Classic Rock Experience: Led Zeppelin by Steeler en Van Halen by Van Halen Tribute 5150. Gebouw-T opent op 25 oktober om 20.30 uur haar deuren, het programma start om 21.15 uur. Voor meer info en kaartverkoop: www.gebouw-t.nl, ticketservice.nl en www.legends-of-rock.nl.

De LEGENDS of CLASSIC ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tributebands van Europa in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: "Met de No.1 tributes van Led Zeppelin en Van Halen brengen we voor de liefhebbers een ultieme Classic Rock-ervaring van het hoogste niveau", aldus producer en promoter John Van den Borne (tevens initiatiefnemer en organisator van 'The Clash of the Cover Bands'). Deze derde editie van LEGENDS of CLASSIS ROCK Tribute Tour omvat meerdere shows met wisselende programmering op de beste podia van Nederland, België en Duitsland.

Steeler, A Whole Lotta Led Zeppelin
Een band, ontstaan uit de liefde voor het epische geluid van Led Zeppelin. Een band, bestaande uit vier ervaren muzikanten die alles op alles wilden zetten om het gevoel en de benadering van die legendarische Zep live optredens van de vroege 70's weer tot leven te brengen. Steeler neemt je werkelijk mee terug naar deze legendarische Zeppelin performances met hun non-stop show die je helemaal omver blaast. Een show met de juiste dynamiek, kleding en show elementen die het publiek meeneemt in een geweldige Zeppelin live ervaring. Laat jezelf grijpen door dat vurige en magische authentieke gevoel van dat vroege jaren zeventig Led Zeppelin geluid. Steeler neemt je mee op die trip en hij laat maar moeizaam los.

Van Halen Tribute 5150 – All Hail To The King!
Van Halen Tribute 5150 is a no-nonsense, high standards and high energy project as a tribute to the best that Americo-Dutch Rock artists ever accomplished: VAN HALEN!! Sinds het uitbrengen van haar eerste album heeft de band Van Halen, zo genoemd naar de broertjes Eddie (gitaar) en Alex (drums) van Halen, aan de top van de internationale Classic Rock scene gestaan. Ondanks enkele bezettingswisselingen mag de band zich tot op de dag van vandaag in een ongekende populariteit verheugen. Voor Nederlandse fans is het extra interessant om te weten dat de familie Van Halen afkomstig is uit Nijmegen. De beide broers zijn opgegroeid in de Verenigde Staten.
Onlangs werd Eddie "King Edward" van Halen wederom verkozen tot Beste Rockgitarist Aller Tijden. Gitaristen overal ter wereld raken nog altijd geïnspireerd door Eddie's unieke sound, riffs en solo's en willen dan ook zijn gitaarspel en techniek imiteren.
Zo ook de West-Brabantse gitaristen Conrad Hultermans en Maxim Slock. Beiden zijn actief in totaal uiteenlopende en soms zelfs tegengestelde takken van muzikale sport, maar ze vonden elkaar in hun bewondering voor 'King' Eddie. Samen kwamen ze op het idee om deze bewondering op het podium tot uiting te brengen. Al snel vonden ze medestanders in Frank Dries (basgitaar), Stefan Maas (drums) en Stan Verbaak (zang). Van Halen Tribute Band '5150' was geboren.
Omdat Conrad en Maxim niet voor elkaar onder doen en elkaar steeds afwisselen en aanvullen, is 5150 in staat om de originele sound van vooral de eerste Van Halen albums zeer goed te benaderen. Het repertoire van 5150 is dan ook voornamelijk gebaseerd op het vroegere werk van de band, maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar latere albums.
"Waarom de bandnaam 5150?" "Ach, het helpt wel als je prettig gestoord bent."

De deuren van Poppodium Gebouw-T (Wilhelminaveld 96) in Bergen op Zoom gaan vrijdag 25 oktober om 20.30 uur open, aanvang 21.15 uur. Kaarten aan de dagkassa kosten € 17,50, voorverkoop € 15,- via www.gebouw-t.nl, ticketservice.nl en www.legends-of-rock.nl.

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Podiuminfo RockMuZine USA Music Import Uw logo ook hier? Artists & Bands Booking Agency
Ticketmaster Sound Vision Studio Festivalinfo Artists & Bands Booking Agency Uw logo ook hier?
SONOR EVANS Maxazine David Eden Koch


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands