• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Voorwaarden voor inschrijven

Algemene voorwaarden

De organisatie van The Clash of the Cover Bands, Artists & Bands Bookings bv, vraagt van alle deelnemende bands een bio, foto's, logo en een technische rider/stageplan. De bio, logo en foto's (liefst digitaal, minimaal 150 kB) worden eventueel gebruikt voor de media ter promotie van de voorrondes en op deze website. De bio, logo, foto's en technische rider/stageplan kunnen tegelijk met het inschrijfformulier worden gezonden naar: info@theclashofthecoverbands.com.


De deelnemende bands gaan akkoord met de volgende bepalingen:

Alle deelnemende bands spelen 30 minuten, waarin minimaal 1 ballad gespeeld moet worden. De deelnemende bands krijgen allemaal 15 minuten de tijd voor op- en afbouw en line-check, die plaats vindt vlak voor het optreden. Om de avonden strak en vlekkeloos te laten verlopen, verzoekt de organisatie de deelnemende bands minimaal 30 minuten voor aanvang van hun optreden compleet en gereed aanwezig te staan naast of achter het podium.

De vakjury bestaat uit vertegenwoordigers van o.a. boekingsbureaus, vakmedia, programmeurs, platenmaatschappijen, conservatoria, etc. De uitslag van de vakjury is niet discutabel!!! De juryleden worden tijdens de regionale rondes om privacyredenen NIET bekend gemaakt; in tegenstelling tot de Landelijke (Halve) Finale(s). Ook het publiek kan een stem uitbrengen op haar favoriete band. Vanaf de regionale finalerondes plaatsen de vakjury-winnaar én de publiekswinnaar zich direct voor de volgende ronde.

Alle geluids- en beeldregistraties die worden gemaakt tijdens The Clash of the Cover Bands blijven eigendom van Artists & Bands Bookings bv en mogen in overleg vrij gebruikt worden, met bronvermelding. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Artists & Bands Bookings bv tijdens The Clash-contests beeld- en geluidsopnamen te maken.

Alle deelnemende bands spelen over dezelfde PA-installatie, met dezelfde technici verzorgd door Artists & Bands Bookings bv. Iedereen speelt over de aanwezige backline, die bestaat uit:
- 6-delig SONOR ASCENT drumstel (10' tom, 12' tom, 14' floor, 16' floor, 22' bassdrum) voorzien van 5 x bekkenboomextensions + 1 snarestand + 1 hihat-stand + drumkruk. (Drummer neemt eigen snare, bekkens en base-pedaal mee);
- David Eden basversterker 800 Watt, met 2x 4x 10 inch baskasten (eigen tops en effecten kunnen worden doorgelinkt op de speakerkasten);
- 2x Koch buizenversterkers (Koch PowerTone II, Koch MultiTone II, beiden mono) met 4x 12 inch speakerkasten (4 of 16 Ohm). (Eigen tops en effecten kunnen worden doorgelinkt op de speakerkasten.)

Bij binnenkomst dienen de deelnemende bandleden zich te melden bij de organisatie en ontvangen dan een backstage-pas en 3 consumptiemunten. Alleen de deelnemende bandleden hebben op vertoon van hun backstage-pas gratis toegang en mogen in de afgesloten kleedruimte.

De stembiljetten kunnen altijd worden ingeleverd aan de barren.

De organisatie tracht minimaal 14 dagen voor het optreden het tijdstip van optreden en verdere details door te geven aan de contactpersonen van de deelnemende bands.

De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor schade aan/ diefstal van uw eigendommen.

The Clash of the Cover Bands is powered by:

SONOR Artists & Bands Booking Agency Ticketmaster Maxazine Sound Vision Studio
Uw logo ook hier? David Eden Festivalinfo Artists & Bands Booking Agency Koch
USA Music Import Podiuminfo RockMuZine EVANS Uw logo ook hier?


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands