• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

Interview met Soul coverband Not2Bigband uit Zevenaar 17-12-2015

The Clash of the Cover Bands,
The BENELUX Semi-Finalists 2014/2015

Seizoen 11 van 'The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition' is aanbeland bij de BENELUX Semi-Finals die op zaterdag 9 en zondag 10 januari a.s. worden gehouden in het ‘heilige podium’ van PARADISO Amsterdam (main hall). Deze unieke ervaring is een droom van alle bands die nu gaat uitkomen!! Alle regionale rondes zijn geweest en van alle regio’s hebben de beste en populairste bands zich geplaatst bij de laatste 18 bands die verdeeld over de twee Semi-Finals ook nu weer worden beoordeeld in twee categorieën: vakjury en publieksstemmen. De winnaars én de nummers 2 in beide categorieën plaatsen zich voor de BENELUX Grand Finale die op zaterdag 23 april a.s. wordt gehouden in Nederlands grootste Poppodium 013 in Tilburg (main hall). Hier wordt de muzikale strijd om 'The Clash of the Cover Bands Awards 2014/2015' beslist en worden zowel de vakjury-winnaar als de publiekswinnaar beloond met een cd-contract met videoclip met plugging en distributie in de Benelux én een tour van 20 optredens. Beide winnaars mogen zich ook een jaar lang de beste of populairste coverband van de Benelux noemen.

De 18 bands die zich hebben weten te plaatsen voor de BENELUX Semi-Finals zijn zonder uitzondering van zeer hoog niveau en het zal dan ook de vorm van de dag zijn die bepaalt welke bands er uiteindelijk doorgaan naar de grote finale. Voor zowel de vakjury als het publiek wordt dit een zware klus. Alle bands hebben het afgelopen jaar keihard gewerkt om zowel muzikaal inhoudelijk als ook in hun podiumperformance het aanwezige talent optimaal te ontwikkelen en te benutten en staan nu voor één van de grootste uitdagingen in hun muzikale carrière. Hoe gaan ze om met de druk die een tv-productie met zich meebrengt? Lukt het ze weer om boven zichzelf uit te stijgen? Krijgen ze het publiek ademloos stil met de verplichte ballad, maar weten ze ook het publiek uitzinnig te krijgen? Hoe bereiden zij zich voor? Om u alvast een beetje kennis te laten maken met deze bijzondere topbands zullen we de hoofdrolspelers in de eindfase van deze boeiende muzikale strijd om 'The Clash of the Cover Bands Awards 2014/2015' voorstellen. 


Graag stellen we Soul coverband Not2Bigband uit Zevenaar aan u voor. 
Op zaterdag 13 juni jl. vond in Podium Metropool in Hengelo de finale plaats van Regio Noord-Oost Nederland en hier behaalde Not2Bigband met een indrukwekkend optreden een dik verdiende 1e plaats bij de vakjury. Not2Bigband plaatste zich hiermee voor de 2nd BENELUX Semi-Final die op zondag 10 januari a.s. wordt gehouden in PARADISO Amsterdam.

 

Het oordeel van de vakjury over Not2Bigband tijdens de Regio-Finale van The Clash of the Cover Bands luidt: "11-mans Soul coverband Not2Bigband uit Zevenaar wist een indrukwekkend optreden neer te zetten met sterke interpretaties van nummers als o.a. Please Please Don’t Go van James Brown, Long Tall Sally van Little Richard en de zeer gevoelige ballad Natural Woman van Aretha Franklin. Onder leiding van de zeer getalenteerde leadzangeres speelde Not2Bigband zich overtuigend naar de 1e plaats bij de vakjury. Strakke grooves, goede sounds, sterke arrangementen en vocaal zowel in de lead als in de samenzang van zeer hoog niveau. Als vakjury-winnaar van deze Regio-Finale staat Not2Bigband bij de 18 beste coverbands (alle regionale winnaars) van de Benelux die in PARADISO Amsterdam gaan strijden om een plaats in de BENELUX Grand Finale. Leadzangeres Katharina Wildenbeest werd door de vakjury tot beste vocalist(e) en drummer Jasper Kroondijk tot beste drummer van deze finale uitgeroepen en zijn hiermee genomineerd voor de Individuele Awards die tijdens de BENELUX Grand Finale worden uitgereikt."

 

Interview met Not2Bigband

Wie en wat is Not2Bigband?
"De Not2BigBand covert Funk, Soul en Rock ‘n’ Roll uit voornamelijk de jaren zestig, bestaande uit onder andere een keigoede zangeres, twee backing vocals en een strakke blazerssectie. Onze muziek is extreem dansbaar, dus ook al ben je niet zo heel bekend met het repertoire, de voetjes gaan vanzelf van de vloer! Op het repertoire staan onze eigen versies van nummers van artiesten als Aretha Franklin, Little Richard, James Brown en Otis Redding. De Not2BigBand is 10 jaar geleden opgericht als schoolband van het Liemers College te Zevenaar door muziekdocent Hans Reintjes, met als uitgangspunt om talentvolle leerlingen de mogelijkheid te bieden zich verder te ontwikkelen. De bezetting wisselde jaarlijks, want na het behalen van hun diploma verlieten leerlingen de band om plaats te maken voor nieuw talent. Ieder jaar konden er bandleden doorstromen naar het conservatorium of popacademie. Geïnspireerd door het talent van de bandleden in de bezetting van het schooljaar 2013/2014 besloot Hans om de Not2BigBand los te koppelen van school en een doorstart te maken als professionele band. Samen met onze toetsenist Jetse heeft hij vervolgens uit alle bandleden van bijna 10 jaar Not2BigBand gezocht naar de perfecte match tussen talent en de ambities voor de nieuwe formatie. Zo geschiedde, en bijna anderhalf jaar later staan we ineens in PARADISO…"

Hoe lang bestaan jullie in deze bezetting?
"Zoals hierboven al kort beschreven wordt, is het grootste deel van de band door Hans en Jetse ’bij elkaar geraapt’ ergens halverwege het jaar 2014. Sindsdien hebben we een aantal kleine wisselingen van bezetting gehad, tot de perfecte match was gevonden. Tijdens dit proces hebben we helaas ook afscheid moeten nemen van onze gitarist Luuk. Luuk heeft ons gelukkig nog door de voorrondes heen weten te ‘scheuren’, maar heeft ons al snel moeten verlaten vanwege een ongeneeslijke ziekte waaraan hij in het voorjaar van 2015 is overleden. Dit was natuurlijk een enorme klap voor de band; we gaan zeker even aan hem denken, straks in PARADISO. We willen daarom ook iedere gelegenheid aangrijpen om de stichting HonderdDuizend Keer een Tientje (HDKT) onder de aandacht te brengen. Deze stichting zet zich in om onderzoek mogelijk te maken naar Sarcomen, de ziekte waar Luuk aan is overleden. Lees op www.hdkt.nl hoe jij kunt helpen!"

Wat is op dit moment jullie positie in de coverbandscene?
"In de omgeving van Zevenaar, waar wij allemaal vandaan komen, hadden wij al naamsbekendheid opgebouwd vanuit de schoolbandtijd. Sindsdien is onze populariteit daar alleen maar gegroeid en spelen we op steeds grotere podia. Tijdens ‘The Clash’ hebben wij met meerdere bands mogen kennismaken, maar de combinatie van de genres Funk, Soul en Rock ’n’ Roll, specifiek uit de jaren ’50-’60 en in een dergelijke bezetting hebben wij nog niet gezien!"

Waar staan jullie over 2 jaar?
"Uiteraard zijn we erg blij met onze fans in het oosten van het land, maar het zou natuurlijk al helemaal tof zijn om het land door te reizen voor concerten! Vooral festivals in de open lucht zijn ons ding — onze muziek past perfect bij zomers weer. Daarnaast zijn er recent gesprekken geweest onder bandleden over plannen rond een Europese tour en het schrijven van eigen nummers…"

Hebben jullie een muzikaal leider of worden o.a. repertoirekeuze, arrangementen en sounds democratisch bepaald?
"Hans is nog steeds onze muzikaal leider! Al zien we dat hij in het proces tijdens de deelname aan ‘The Clash’ steeds meer ruimte is gaan geven aan alle bandleden. Inmiddels zou je mogen stellen dat er voor iedereen evenveel ruimte is om zijn voorkeuren kenbaar te maken, maar met een band van elf man is het nou eenmaal handiger als één iemand af en toe gewoon de knoop doorhakt. De verschillende verantwoordelijkheden worden wel steeds meer verdeeld onder de bandleden. Een belangrijke rol daarin heeft ook onze toetsenist Jetse. Hans is nog wel degene die de arrangementen schrijft en onze ontwikkeling en sound in de gaten houdt. De nadruk is steeds meer komen te liggen op de essentie van het muziek maken; niet nadenken maar voelen, het in contact staan met elkaar en mensen proberen te raken met onze muziek."

Wat zijn jullie belangrijkste redenen geweest om in te schrijven voor The Clash of the Cover Bands?
"Doordat Not2BigBand na al die jaren ineens geen schoolband meer was, maar een band waarin we met z’n allen konden investeren, was er een gezamenlijk ‘we gaan ervoor!’-gevoel, met als grootste doel: zelf spelen op de plek waar de band vroeger eens stond te dansen op Tower Of Power — PARADISO Amsterdam! Mission accomplished, dus. Het doel is inmiddels bijgesteld. ;-) "

In de finale van Noord-Oost Nederland in podium Metropool in Hengelo wisten jullie enorm te pieken en daarmee de vakjuryprijs binnen te spelen. Hoe kijken jullie zelf terug op dit optreden?
"Na de voorronde in Podium Gigant in Apeldoorn, waar we tevens de vakjuryprijs hadden gewonnen, hadden we ons natuurlijk op nóg betere concurrentie ingesteld. Maar zó goed als in Hengelo, dat hadden we niet verwacht. Blijkbaar werden we er wel strijdlustig van, want het was voor ons gevoel ons beste optreden ooit. Toch hadden we geen idee waar we op konden rekenen aan het einde van de avond, en kwam de vakjuryprijs als een grote verrassing (zie foto met beker op onze website). ;-) Het heeft ons een enorme boost gegeven en het nodige zelfvertrouwen, zeker voor onze genomineerde Katharina als beste zangeres en Jasper als beste drummer. In PARADISO hopen we natuurlijk weer te kunnen gaan pieken!!"

Op zondag 10 januari a.s. spelen jullie in de 2nd BENELUX Semi-Final in dé Poptempel van Nederland: PARADISO! Het is uniek voor een coverband om op dit magische podium te mogen spelen. Wat voor impact heeft dit op jullie en hoe reageert jullie omgeving hierop?
"Eigenlijk kunnen we ons nog steeds niet voorstellen dat we daar straks op dat podium staan, maar we worden wel heel enthousiast van het idee! Kennissen die ons nog niet gezien hebben, lijken ons nu ineens een stuk serieuzer te nemen; toch wel gek, hoor! Wat ook een leuk feitje is — we noemden het hiervoor al even kort — is dat we in 2009 met het geld van een prijs die we dat jaar hadden gewonnen met alle leden die tot op dat moment in de band hadden gespeeld naar PARADISO zijn afgereisd voor een geweldig concert van Tower Of Power. Het is ons altijd bijgebleven, en straks staan we op diezelfde plek ineens zelf de show te stelen!"

In PARADISO staan de beste 18 bands van de Benelux van deze The Clash-editie en het niveau van alle bands is enorm hoog. Jullie zullen dus het vorige optreden moeten toppen om kans te maken op een plaats in de BENELUX Grand Finale waar de hoofdprijzen worden verdeeld. Hoe ziet jullie voorbereiding op PARADISO er uit?
"Vergeleken met veel andere coverbands die we tijdens ‘The Clash’ tegen zijn gekomen, bestaat Not2BigBand uit relatief jonge bandleden. Stiekem zijn we het allemaal nog niet erg gewend om op een groot podium te staan en voor veel publiek te spelen, dus tijdens onze repetities zijn we daar veel mee bezig. Daarnaast zoeken alle bandleden naar manieren om zichzelf muzikaal te verbeteren, want er valt altijd nog iets te leren. En ten slotte: qua aankleding worden ten opzichte van de vorige rondes de laatste puntjes op de i gezet!
"

In PARADISO wordt door de organisatie van The Clash of the Cover Bands flink uitgepakt en gaat er veel met en voor de bands gebeuren. Er worden o.a. Broadcast beeld- en geluidsregistraties gemaakt voor de tv-serie ‘The Clash of the Coverbands, The only road to PARADISO!’ en voor de DVD ‘The Clash of the Cover Bands, Live on stage @ PARADISO’ die tijdens de BENELUX Grand Finale op 23 april a.s. wordt gereleased. Ook wordt van het beste nummer dat jullie op 10 januari spelen een live-single geproduceerd voor The Clash-Hitlijst die loopt van 1 februari tot 15 april 2016. Alle live-singles komen op iTunes en Spotify en de Top-5 wordt wekelijks geplugged bij alle radio- en tv-stations in Nederland en België. Er wordt dus alles uit de kast gehaald om de bands optimaal te promoten bij het grote publiek. Zijn jullie hier klaar voor?
"Afgezien van de lichte camera-angst van leadzangeres Katharina: JA!"

Hebben jullie bepaalde rituelen/gewoontes of bijgeloof voordat jullie gaan optreden?
"In de aanloop naar een concert is er altijd een erg vermakelijk inzing-momentje van leadzangeres Katharina en backing vocals Sophie en Lotte, die dan alle drie tegelijk met rietjes in flesjes met water blazen en rare geluiden en bewegingen maken totdat je er helemaal gek van wordt. De rest grapt wat en klaagt dat de drank wel wat beter geregeld had kunnen zijn. ;-) "

De hoofdprijzen voor de vakjury-winnaar én de publiekswinnaar van ‘The Clash of the Cover Bands Award’ zijn o.a. een cd-contract met videoclip en een tour van 20 optredens in de Benelux. Stel dat jullie één van de Awards winnen, wat zouden jullie als single uit willen brengen? Een bewerkte cover of een eigen nummer? En waarom juist dát nummer?
"It’s A Man’s, Man’s, Man’s World van James Brown. Omdat het een ontzettend goed nummer is, maar we onze versie stiekem de allerbeste vinden."

Het afgelopen jaar hebben ook jullie een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Wat zijn op dit moment jullie sterke en minder sterke punten?
"Er valt natuurlijk altijd nog wat te verbeteren, maar qua muzikale basis staan we sterk. Hoe we met een band van elf man op het podium staan en hoe we overkomen op het publiek, dat is waar we aan werken. To be continued @ PARADISO…"

Wat zijn jullie belangrijkste ingrediënten om in PARADISO zowel de vakjury als het publiek te overtuigen?
"De combinatie van jonge muzikanten die ‘oude’ muziek nieuw leven in ‘blazen’. Onze muziek inspireert de ouwe knarren om weer eens de stoute schoenen aan te trekken (er staat regelmatig een groep 60+’ers energiek te twisten voor het podium). Tegelijkertijd wordt de jongere generatie meegenomen door onze energie en ons enthousiasme, en door het eigentijdse jasje dat we de nummers geven op een stevige basis van bas en drums. Voor alle leeftijden, dus!"

Willen jullie verder nog iets kwijt?
"We hebben er heel, heel, heel veel zin in!!!"

 

Op zaterdag 13 juni jl. vond in Podium Metropool in Hengelo de finale plaats van Regio Noord-Oost Nederland en hier behaalde Moonshark met een indrukwekkend optreden de dik verdiende prijs voor Runner-Up. Moonshark plaatste zich hiermee voor de 2nd BENELUX Semi-Final die op zondag 10 januari a.s. wordt gehouden in PARADISO Amsterdam.

Het oordeel van de vakjury over Moonshark tijdens de Regio-Finale van The Clash of the Cover Bands luidt:

"De vijf mannen van Classic Rock coverband Moonshark uit Assen stralen zoveel plezier en enthousiasme uit tijdens hun optreden, dat je bijna vergeet dat er op zeer hoog niveau gespeeld wordt. Muzikaal technisch klopt het allemaal wat deze mannen laten horen en met hun repertoirekeuze weten ze ook alle sterke onderdelen van de band optimaal te benutten. Nummers als o.a. Sleeping Bird van Herman Brood, Whiskey In The Jar van Thin Lizzy en de prachtige afsluiter Heroes van David Bowie weten ze een eigen smoel te geven zonder dat dit ten koste gaat van de herkenbaarheid en de feel van het origineel. Door zowel bij de vakjury als bij de publieksstemmen hoog te scoren wist Moonshark zich als Runner-Up te plaatsen bij de 18 beste bands van dit The Clash-seizoen die in januari in PARADISO Amsterdam de muzikale strijd met elkaar aangaan in de BENELUX Semi-Finals. De winnaars hiervan plaatsen zich voor de BENELUX Grand Finale, de eindstrijd waar gespeeld wordt om ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2015/2016’ met het bijbehorende prijzenpakket met o.a. een cd-contract met videoclip én een tour van 20 optredens in de Benelux. Hansch van der Velden werd door de vakjury tot beste gitarist van deze finale uitgeroepen en is daarmee genomineerd voor de Individuele Awards die tijdens de BENELUX Grand Finale worden uitgereikt aan de beste muzikanten van dit 11e The Clash-seizoen." 

 

Interview met Moonshark

 

Wie en wat is Moonshark?
Moonshark is een Rockband uit Assen en omgeving. We spelen Rock Classics van onze favoriete artiesten, zoals Herman Brood, Thin Lizzy en David Bowie, die we met respect voor het origineel maar verder op geheel eigenzinnige wijze ten gehore brengen. We blijven trouw aan ons bandmotto: ‘de kortste weg is rechtdoor’.
We hebben 5 haaibaaien in ons bandje:
- Rik Dijkstra (Sand), gitaar en backing vocals
- Franz van der Zee (Bull), bas
- Pieter Havinga (Hammer), drums en backing vocals
- Richard van der Velden (Moon), zang, confettikanonnen en
- vliegende haai Hansch van der Velden (Great White), sologitaar en broer van Richard

 

Hoe lang bestaan jullie in deze bezetting?
Moonshark is opgericht door de broertjes Van der Velden. Zij liepen al een tijdje rond met het idee om zelf een band te beginnen met wie zij hun favoriete nummers zouden kunnen spelen op een manier waarop zij vinden dat het hoort: strak, hard en vet. Onze grootste inspiratiebron is Herman Brood & His Wild Romance (oude bezetting, met Dany Lademacher –die overigens de gitaarcoach van Hansch is). We razen af op een tweejarig bestaan. Reden voor een feestje vinden we. Zoals we eigenlijk alles wel een reden vinden voor een feestje. Je bent welkom!

 

Wat is op dit moment jullie positie in de coverbandscene?
Geen vaste positie. We blijven altijd in beweging. Dat doen we door onze eigen interpretatie te geven aan bestaande songs. Daarbij proberen we om niet zo goed mogelijk op het origineel te lijken. Binnen de lijntjes kleuren is gewoon niet ons ding, dat laten we met een beleefde haaiezwaai aan anderen over. We zeggen altijd dat we de nummers graag 'op z’n Moonsharks spelen': stevig, strak en rechtdoor.

 

Waar staan jullie over 2 jaar?
Op diverse podia in Nederland en voor stevige Rock.

 

Hebben jullie een muzikaal leider of worden o.a. repertoirekeuze, arrangementen en sounds democratisch bepaald?
We spelen de nummers die we zelf graag horen. De keuze van de nummers bepalen we samen, de arrangementen ook. We horen tijdens het repeteren snel genoeg of het naar onze zin is. Sommige songs laten zich niet zo snel coveren. Maar als echte haaien blijven we eromheen zwemmen tot de prooi zich uiteindelijk gewonnen geeft, haha.

 

Wat zijn jullie belangrijkste redenen geweest om in te schrijven voor The Clash of the Cover Bands? 

We zwommen er toevallig langs en onze zanger verorberde de inschrijving voordat ie er eigenlijk erg in had (hij is een veelvraat). Noem het maar een gelukkige reflex, achteraf. We zijn er namelijk erg blij mee, want we vinden The Clash of the Cover Bands een mooi en vooral ook leerzaam circus. De organisatie is erg professioneel en weet waar het in de muziek om draait. De begeleiding vonden we top.

 

In de finale van Noord-Oost Nederland in Metropool Hengelo wisten jullie enorm te pieken en daarmee de combinatieprijs vakjury/publiek binnen te spelen. Hoe kijken jullie zelf terug op dit optreden?
Dat was voor ons een fantastische avond. Ondanks de korte voorbereidingstijd op het podium, was ons geluid meteen goed. Dan schiet je uit de startblokken. Het optreden was van begin af aan knallen. De mooie reacties uit de zaal en de lovende woorden van de jury galmen nog na, ook op de Facebookpagina van Moonshark. Hier staan ook prachtige foto's door fans gemaakt.

 

Op zondag 10 januari a.s. spelen jullie in de 2nd BENELUX Semi-Final in dé Poptempel van Nederland: PARADISO! Het is uniek voor een coverband om op dit magische podium te mogen spelen. Wat voor impact heeft dit op jullie en hoe reageert jullie omgeving hierop?
Iemand uit onze omgeving die niet weet dat wij op 10 januari in PARADISO spelen, is blind, doof, of anderszins ongelukkig. Man, wat zijn we daar trots op. Live spelen in dé Poptempel van Nederland. Wie we daar allemaal al niet gezien hebben live on stage. En nu mogen we zelf de heilige planken beklimmen. Daarmee krijg je zelfs een haai aan het blozen… En onze ouders, vrienden, kennissen, fans en vertegenwoordigers uit de restcategorie vinden het ook geweldig; zij hebben gezegd dat zij ook naar PARADISO komen. Maar we kennen de meesten wel: eerst zien dan geloven, hehehe.


In PARADISO staan de beste 18 bands van de Benelux van deze The Clash-editie en het niveau van alle bands is enorm hoog. Jullie zullen dus het vorige optreden moeten toppen om kans te maken op een plaats in de BENELUX Grand Finale waar de hoofdprijzen worden verdeeld. Hoe ziet jullie voorbereiding op PARADISO er uit?
Toch wel iets anders dan anders. Zo repeteren we de laatste keer in december op een groot podium om al een beetje het PARADISO-gevoel te krijgen. Voor het eerst loopt er ook een klok mee om de set netjes nét buiten de tijd te eindigen. Ook onze opblaashaai heeft zich al flink vol helium gezogen, zo istie nou eenmaal, overal het haaitje de voorste zijn-we hopen wel dattie het volhoudt tot 10 januari, maar het is een taaie rakker.

 

In PARADISO wordt door de organisatie van The Clash of the Cover Bands flink uitgepakt en gaat er veel met en voor de bands gebeuren. Er worden o.a. Broadcast beeld- en geluidsregistraties gemaakt voor de tv-serie ‘The Clash of the Coverbands, The only road to Paradiso!’ en voor de DVD ‘The Clash of the Cover Bands, Live on stage @ Paradiso’ die tijdens de BENELUX Grand Finale op 23 april a.s. wordt gereleased. Ook wordt van het beste nummer dat jullie op 10 januari spelen een live-single geproduceerd voor The Clash-Hitlijst die loopt van 1 februari tot 15 april 2016. Alle live-singles komen op iTunes en Spotify en de Top-5 wordt wekelijks geplugged bij alle radio- en tv-stations in Nederland en België. Er wordt dus alles uit de kast gehaald om de bands optimaal te promoten bij het grote publiek. Zijn jullie hier klaar voor?
Zo. Man. Jeetje. Is dat alles? Niet normaal man hoe professioneel dit allemaal wordt aangepakt!! We krijgen alleen maar meer zin om ons haaiekaartje aan een enthousiast publiek af te geven. Het doet ook wel wat hoor: voor het eerst hebben we een gesprek gehad over welke kleding we in Paradiso zullen dragen. Vanzelfsprekend leidde dit nergens toe, behalve dan een ongehoord hoge drankrekening.

 

Hebben jullie bepaalde rituelen/gewoontes of bijgeloof voordat jullie gaan optreden?
We blazen meestal een haai op. 

 

De hoofdprijzen voor de vakjury-winnaar én de publiekswinnaar van ‘The Clash of the Cover Bands Award’ zijn o.a. een cd-contract met videoclip en een tour van 20 optredens in de Benelux. Stel dat jullie één van de Awards winnen, wat zouden jullie als single uit willen brengen? Een bewerkte cover of een eigen nummer? En waarom juist dát nummer?
In elk geval géén eigen nummer. Eigen werk hoort niet in deze serie thuis. We zijn een hart-en-ziel-coverband. Het moet gaan om bestaand repertoire waar we onze tanden heel diep in willen zetten. Onze single zou worden: ‘Fooled around and Fell in Love’ van mr. Elvin Bishop. En een cd-contract komt heel goed uit, want we willen in 2016 ons tweede album opnemen. 

 

Het afgelopen jaar hebben ook jullie een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Wat zijn op dit moment jullie sterke en minder sterke punten? 

Behalve dat onze zanger nog wel eens een biertje uit de handen van een nietsvermoedende bezoeker wil trekken, hebben we geen zwakke punten kunnen ontdekken. Of het moet zijn dat we op het podium zo’n ongelooflijke lol met elkaar hebben, dat we soms helemaal vergeten dat er publiek is. Daar worden we momenteel voor behandeld.

 

Wat zijn jullie belangrijkste ingrediënten om in PARADISO zowel de vakjury als het publiek te overtuigen? 

100 procent eerlijke Rock ’n Roll: vet, strak en rechtdoorzee, gespeeld met passie en een aanstekelijk enthousiasme. 

 

Willen jullie verder nog iets kwijt?

Love, Peace, Jack Daniel’s & Moonshark.

 

The Clash of the Cover Bands is powered by:

EVANS Uw logo ook hier? Ticketmaster Maxazine Artists & Bands Booking Agency
Festivalinfo Sound Vision Studio Koch Uw logo ook hier? Podiuminfo
David Eden USA Music Import SONOR RockMuZine Artists & Bands Booking Agency


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands