• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

The Clash of the Cover Bands op Radio Veronica van 4 t/m 7 januari a.s. bij Michael Blijleven 31-12-2015

The Clash of the Cover Bands op Radio Veronica

'The Clash'-bands live bij Michael Blijleven van 4 t/m 7 januari a.s.

In aanloop naar de BENELUX Semi-Finals van The Clash of the Cover Bands in PARADISO op zaterdag 9 en zondag 10 januari a.s. zal Radio Veronica vanaf maandag 4 januari a.s. in het programma van Michael Blijleven dagelijks een ‘The Clash'-band ontvangen. Elke band zal 2 nummers uit de Radio Veronica Top 1000 Allertijden live ten gehore brengen. Producent van The Clash of the Cover Bands: Artists & Bands | Promoter – Management – Bookings is een samenwerking aangegaan met Radio Veronica en brengt deze grootste bandcompetitie van de Benelux op de landelijke radio! Hiermee is wederom een doelstelling behaald in de ideologie van ‘The Clash’: het zijn van een uniek en optimaal platform voor coverbands en tributebands.

Maandag 4 januari
Op maandag 4 januari a.s. ontvangt Michael Blijleven ‘I Found The Cure’. Deze The Cure tributeband uit Doetinchem stond in de Halve Finale van de extra landelijke cyclus van The Clash of the Cover Bands 2013/2014 en is zeer recent in de Volkskrant uitgeroepen tot beste tributeband van Nederland. Met ultieme uitvoeringen van o.a. A Forest, Close To Me en Boys Don’t Cry wordt het origineel overtroffen. Met de juiste New Wave sounds, ontplofte kapsels en excentrieke make up zorgt I Found The Cure voor de ultieme The Cure Experience. De band weet op indrukwekkende wijze de unieke sounds en beleving van The Cure over te brengen, waardoor er een bijzondere interactieve chemie ontstaat die je als liefhebber niet snel zult vergeten.

Dinsdag 5 januari
Rock coverband Barking Bruce uit Antwerpen is de grote winnaar van de vorige editie van The Clash of the Cover Bands en zal op dinsdag 5 januari a.s. laten horen waarom. Barking Bruce verlegt muzikale grenzen met grote en kleine hits, maar altijd met nummers die voor een groot publiek herkenbaar en vaak verrassend zijn. In het programma van Michael Blijleven zal zij 2 hits uit de Radio Veronica Top 1000 Allertijden live ten gehore brengen.

Woensdag 6 januari
Deze uitzending is het de beurt aan de finalist van Regio West Nederland van dit seizoen in de Melkweg Amsterdam: ONE, The U2 Experience uit Zaanstad. Zoals het een goede thema band betaamt richten de vier rasmuzikanten van ONE zich met hun live optredens op het evenaren van de U2 sound & feel. Met de grootste nauwkeurigheid en volledige overgave neemt ONE je mee terug naar het U2 van de jaren 80.

Donderdag 7 januari
Classic Rock coverband DeepWhite uit Tilburg zit nog volop in het nieuwe seizoen van The Clash of the Cover Bands en heeft zich naar een plaats in de finale van Regio West Brabant weten te spelen. Op donderdag 7 januari laat zij bij Michael Blijleven horen waarom de vakjury zo onder de indruk was van DeepWhite.

Radio Veronica zorgt voor het ultieme 'The Clash of the Cover Bands'-gevoel. Luister van maandag 4 t/m donderdag 7 januari tussen 20.00 uur en 24.00 uur naar Michael Blijleven en ontdek alle ins en outs van de grootste bandcompetitie van de Benelux en haar bands. Daarnaast maak je als luisteraar kans op kaarten voor de BENELUX Semi-Finals op zaterdag 9 en zondag 10 januari in dé poptempel PARADISO en kun JIJ erbij zijn!!

'Radio Veronica presents The Clash of the Cover Bands'
Op zaterdag 9 en zondag 10 januari a.s. zal Radio Veronica tussen 20.00 en 24.00 uur compleet in het teken staan van de spannende BENELUX Semi-Finals van The Clash of the Cover Bands d.m.v. live uitzendingen vanuit Poptempel PARADISO in Amsterdam met het programma ‘Radio Veronica presents The Clash of the Cover Bands’. Op het legendarische podium van PARADISO zullen de 18 beste coverbands van de Benelux strijden voor een plaats in de BENELUX Grand Finale die wordt gehouden op zaterdag 23 april a.s. in het Klokgebouw in Eindhoven. Alle optredens worden live opgenomen en van iedere band zal ten minste één nummer ten gehore worden gebracht tijdens de live uitzendingen op Radio Veronica. Ook worden de bands geïnterviewd en zal er live verslag worden gedaan van de uitslag. Welke coverbands plaatsen zich voor de BENELUX Grand Finale?

‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO’ op RTL5
Het door Artists & Bands ontwikkelde en geproduceerde programma wordt vanaf zaterdag 26 maart a.s. in een serie van 6 afleveringen bij RTL5 uitgezonden. Alle bands zijn in aanloop naar de BENELUX Grand Finale van The Clash of the Cover Bands op 23 april a.s. in het Klokgebouw in Eindhoven intensief gevolgd. Oefensessies, bandcoaching, voorrondes, de Semi-Finals in PARADISO… alles is gefilmd en vanaf 26 maart zal bij RTL5 in afleveringen van 25 minuten 'The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO' worden uitgezonden! Iedere zaterdagavond, direct na de hoofdfilm is het tijd voor een half uur te gekke live muziek, interviews met deelnemende bands en een kijkje achter de schermen van de grootste bandcompetitie van de Benelux. De laatste 2 afleveringen staan volledig in het teken van de Grand Finale van 'The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition'. Hier worden, voor een uitzinnige menigte ‘The Clash of the Cover Bands Awards’ uitgereikt in de categorieën ‘vakjury’ en ‘publieks favoriet’. Ook worden de 'Individuele Awards' aan de beste muzikanten van deze 'The Clash'-editie én 'The Clash Hitlijst Award' uitgereikt.

The Clash of the Cover Bands is powered by:

USA Music Import Uw logo ook hier? Koch Uw logo ook hier? Podiuminfo
Ticketmaster David Eden Sound Vision Studio Artists & Bands Booking Agency RockMuZine
SONOR EVANS Artists & Bands Booking Agency Festivalinfo Maxazine


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands