• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

No.1 Led Zeppelin tribute Steeler eenmalig in Pathé Delft op 17 oktober a.s. 15-10-2012

No.1 Led Zeppelin tribute van de Benelux Steeler treedt éénmalig op in Pathé Delft

Op woensdag 17 oktober zal Steeler, de No.1 Led Zeppelin tribute van de BENELUX, een live concert verzorgen bij Pathé Delft. Het optreden zal plaats vinden na het concert ‘Celebration Day’ dat Led Zeppelin op 10 december 2007 in London gaf en uitgezonden wordt in de grote zaal op het witte doek bij Pathé Delft. De foyer van Pathé Delft wordt omgetoverd tot een ware Rock tempel waar Steeler tot in de late uurtjes zal optreden.

SteelerLed Zeppelin by Steeler
Een band, ontstaan uit de liefde voor het epische geluid van Led Zeppelin. Een band, bestaand uit vier ervaren muzikanten die alles op alles wilden zetten om het gevoel en de benadering van die legendarische Zep live optredens van de vroege 70’s weer tot leven te brengen. Steeler neemt je werkelijk mee terug naar deze legendarische Zeppelin performances met hun non-stop show die je helemaal omver blaast. Een show met de juiste dynamiek, kleding en show elementen die het publiek meeneemt in een geweldige Zeppelin live ervaring. Laat jezelf grijpen door het vuige en magische authentieke gevoel van dat vroege jaren zeventig Led Zeppelin geluid. Steeler neemt je mee op die trip en laat maar moeizaam los. Steeler, a Whole Lotta Led Zeppelin. 

- Videoclip van het nummer Rock & Roll opgenomen tijdens de BENELUX Grand Finale van 'The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2011/2012' in april jl. in een uitverkocht Poppodium 013 in Tilburg.

- Videoclip van het nummer Whole Lotta Love opgenomen tijdens de BENELUX Semi-Finals van 'The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2011/2012' in maart jl. in een uitverkocht Podium de Vorstin in Hilversum.

Tickets à € 12,50 zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.
Concert Led Zeppelin ‘Celebration Day’ start om 21.00 uur.
Optreden Steeler zal rond 23.00 uur beginnen.

 

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Artists & Bands Booking Agency EVANS Ticketmaster Podiuminfo Artists & Bands Booking Agency
David Eden Uw logo ook hier? USA Music Import Festivalinfo SONOR
Maxazine Uw logo ook hier? Koch Sound Vision Studio RockMuZine


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands