• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

Winnaar 'The Clash of the Cover Bands Award 2011' Koyle uit Genk (B) presenteert CD en Videoclip 14-11-2012

CD- en videoclip-presentatie winnaar 'The Clash of the Cover Bands Award 2011' Rock coverband Koyle uit Genk (B)

Vrijdag 14 december 2012 in JC Rondpunt 26 in Genk wordt nieuw hoogtepunt Genkse band

Met het winnen van 'The Clash of the Cover Bands Public's Favourite Award 2011' in een uitverkocht Poppodium 013 in Tilburg verdiende 5-mans Rock coverband Koyle uit Genk een CD-contract met videoclip. Met de producer John Van den Borne werd het eigen nummer End Of June opgenomen in de befaamde studio’s van Mediasaloon in Zeewolde. Het resultaat is een single waarmee Koyle met een eigen volwassen Rocksound en een professionele muzikale inhoud het grote publiek moet kunnen bereiken. Met plugging en distributie in Nederland en België wordt getracht de single met videoclip optimaal te presenteren aan alle radio en tv-stations en in de diverse hitlijsten te krijgen.

KoyleKoyle

Met haar deelname aan 'The Clash of the Cover Bands' profiteerde Koyle optimaal van de mogelijkheden die deze grootste bandcompetitie van de Benelux aan coverbands biedt om zowel muzikaal als ook in de presentatie en uitstraling zich te ontwikkelen tot een topband. Met haar zegetocht op de beste podia van de Benelux zoals o.a. Muziekodroom in Hasselt en Poppodium 013 Tilburg wist Koyle zich een grote schare fans op te bouwen, waarmee ze uiteindelijk beslag wist te leggen op de zeer verdiende hoofdprijs: 'The Clash of the Cover Bands Public's Favourite Award 2011' met o.a. CD-contract met videoclip en een tour van 20 optredens in de Benelux.

De CD- en videoclippresentatie vindt plaats op vrijdag 14 december a.s. in JC Rondpunt 26, Europalaan 26 in Genk. Zaal open: 20.00 uur.

Bekijk de videoclip hier.

End Of June - Koyle

  
    End Of June is vanaf nu te downloaden via iTunes.

 

The Fabiola Fun F*ckersSERGIO

Als support act zal 5-mans Rock and Roll coverband The Fabiola Fun F*ckers uit Antwerpen een optreden verzorgen. Special Guest op deze unieke avond: bekend van radio en tv zanger/presentator SERGIO.

 

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Sound Vision Studio Uw logo ook hier? Podiuminfo EVANS David Eden
Maxazine Artists & Bands Booking Agency Festivalinfo Koch RockMuZine
Uw logo ook hier? USA Music Import Artists & Bands Booking Agency Ticketmaster SONOR


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands