• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde Regio BelgiŽ/Luxemburg 2012/2013 JOC De Nartist 08-09-2012

Rock coverband Tros Hombres uit Tremelo wint Voorronde The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2012

Zaterdag 8 september jl. vond in JOC De Nartist in Temse de laatste voorronde plaats van dit seizoen in de grootste bandcompetitie: The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2012/2013. Drie bands speelden om een plaats in de finale van Regio België/Luxemburg en werden beoordeeld door een vakjury en het aanwezige publiek. 5-mans Pop, Rock coverband Tros Hombres uit Tremelo wist in beide categorieën de 1e plaats in de wacht te slepen en heeft zich hiermee als laatste band geplaatst voor de Regio-Finale die op zondag 16 december a.s. plaatsvindt in JC Rondpunt in Genk. Hier strijden de 9 beste en populairste bands van regio België/Luxemburg om vier plaatsen in de BENELUX Semi-Finals die in maart 2013 worden gehouden in Paard van Troje in Den Haag. De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2012/2013’ worden beloond met een CD-contract met videoclip en een tour van 20 optredens in de Benelux.

Tros Hombres in JOC De Nartist TemseTros Hombres in JOC De Nartist Temse
Tros Hombres in JOC De Nartist TemseTros Hombres in JOC De Nartist Temse

De 1e band die het podium van De Nartist beklom was 5-mans Pop, Rock coverband Tros Hombres uit Tremelo. Met veel energie en op goed muzikaal niveau bracht zij zeer overtuigend nummers van o.a. The Scene, Ram Jam en Dire Straits. Door zowel bij de vakjury als bij de publieksstemmen op de 1e plaats te eindigen gaat Tros Hombres zeer verdiend naar de Regio-Finale waar zij het op gaat nemen tegen 8 andere winnaars uit de selectierondes.


Animated in JOC De Nartist TemseAnimated in JOC De Nartist Temse
Animated in JOC De Nartist TemseAnimated in JOC De Nartist Temse

De vier lokale muzikale helden van Rock coverband Animated speelden een interessant half uur met repertoire van o.a. Red Hot Chili Peppers, Linkin Park en Pink Floyd. Animated wist het bij de publieksstemmen heel spannend te maken, maar moest het uiteindelijk net afleggen tegen de latere winnaar Tros Hombres.


Come As NIRVANA in JOC De Nartist TemseCome As NIRVANA in JOC De Nartist Temse
Come As NIRVANA in JOC De Nartist TemseCome As NIRVANA in JOC De Nartist Temse

Met een dynamisch optreden zorgde Nirvana tribute Come As NIRVANA voor het laatste half uur live muziek van deze selectieronde. Nummers als o.a. Breed, Smells Like Teen Spirit en Polly werden met veel passie gebracht en lieten horen dat deze 3-mans formatie over veel potentie beschik om door te groeien naar een goed niveau. Een kwestie van tijd en hard werken.

 

The Clash of the Cover Bands is powered by:

USA Music Import Artists & Bands Booking Agency Koch SONOR RockMuZine
Maxazine Uw logo ook hier? Sound Vision Studio Uw logo ook hier? David Eden
Ticketmaster EVANS Artists & Bands Booking Agency Festivalinfo Podiuminfo


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands