• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

Erasmus Universiteit ontvangt The Clash of the Cover Bands 12-06-2013

Erasmus - The Clash

The Clash of the Cover Bands – Centennial Edition

Zoektocht naar de beste en populairste studentencoverband van Nederland

De grootste bandcompetitie van Nederland komt in september terug naar Rotterdam! De Erasmus School of Economics (ESE) organiseert, ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan, een speciale ‘Centennial Edition’ van The Clash of the Cover Bands. Een keur aan studentenbands gaan de muzikale strijd met elkaar aan om de titel ‘beste’ en ‘populairste’ studentencoverband van Nederland. In deze zoektocht werkt de ESE samen met Artists & Bands bv, de organisatie van The Clash of the Cover Bands (The Benelux Edition), en Studium Generale & Erasmus Cultuur.

The Clash of the Cover Bands
The Clash of the Cover Bands is al vele jaren de grootste bandcompetitie van Nederland. Tijdens de leerzame en spannende weg die de coverbands gedurende hun deelname afleggen, groeit niet alleen de kwaliteit van de bands, maar ook de betrokkenheid van het publiek en de enorme exposure. De Erasmus School of Economics organiseert dit jaar een unieke editie, die zal plaatsvinden op de campus Woudestein.

Deelname/inschrijven
Om deel te kunnen nemen aan de coverbandcompetitie dient minimaal één bandlid verbonden te zijn aan een universiteit of hogeschool in Nederland. Bands van studentenverenigingen worden speciaal uitgenodigd om deel te nemen aan deze lustrumeditie. Via dit inschrijfformulier kunnen bands zich inschrijven. Vermeld hierbij dat het om de ‘Centennial Edition’ gaat! De inschrijving sluit op 15 juli 2013.

Edities
The Clash of the Cover Bands – Centennial Edition bestaat uit twee voorrondes en een finale voorronde.
      · 1e Voorronde - donderdag 26 september 2013
      · 2e Voorronde - donderdag 3 oktober 2013
      · Finale voorronde - donderdag 31 oktober 2013

De bandcompetitie vindt plaats in het Erasmus Paviljoen op de campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze zaal biedt ruimte voor 300 personen en is voorzien van de allernieuwste technieken op het gebied van licht en geluid. Het Erasmus Paviljoen is gevestigd aan de Burgermeester Oudlaan 50 in Rotterdam.

Voorrondes en finale
Per voorronde kunnen twee bands een plaats in de finale verdienen. Hierbij kiest een vakjury de ‘beste’ band en mag het publiek via stembiljetten de ‘populairste’ band kiezen. Daarnaast mag de vakjury één Wild-Card weggeven voor een plaats in de finale.

Schrijf je in en LAAT JE HOREN!!!

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Uw logo ook hier? Sound Vision Studio Uw logo ook hier? David Eden USA Music Import
Artists & Bands Booking Agency RockMuZine Podiuminfo Koch SONOR
Maxazine Artists & Bands Booking Agency EVANS Ticketmaster Festivalinfo


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands