• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

Chris Zegers presenteert The Clash in Paradiso 04-03-2010

Tv-presentator/acteur/rockzanger Chris Zegers presenteert de 16 beste coverbands van Nederland in Paradiso

De presentatie van de twee zinderende Landelijke Halve Finales van de 6e editie van ‘The Clash of the Cover Bands’ in Paradiso is in handen van tv-presentator/acteur/rockzanger Chris Zegers. Na Jan Douwe Kroeske, Manuela Kemp, Eric Corton, Giel Beelen en Gerard Ekdom in de vorige jaargangen, is dit jaar Chris Zegers uitgenodigd om als gastheer op te treden.

Chris ZegersChris Zegers

Chris werd op 7 februari 1971 geboren in Zeist. Daar bleef hij wonen tot hij in 1989 begon met zijn studie Economie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na zijn afstuderen vertrok hij in 1995 naar Singapore, waar hij een jaar woonde en werkte als junior management consultant.

Zijn eerste rolletje kreeg hij in de Vara serie 'Oppassen'. Daarna speelde hij tot 1998 in de serie Onderweg Naar Morgen. In datzelfde jaar was hij ook te zien in de film 'Het Witte Wief' en in de populaire serie All Stars. In de tussentijd was Chris in contact gekomen met een aantal muzikanten met wie hij al snel een band vormde en een album opnam.
Sinds 5 jaar speelt Chris in de rockband The Hudson Five. 

Chris ZegersChris Zegers

Vervolgens speelde hij een rol in de Amerikaanse film Shaka Zulu, naast Grace Jones, Omar Shariff en James Fox.
Hij had een hoofdrol in de succesvolle Nederlandse film Liever Verliefd en in 2003 en 2004 was Chris te zien in de NCRV dramaserie 'Hartslag'.
Het volgende jaar speelde hij de rol van Peter Denteneer in de dramaserie 'De Meiden van de Wit', destijds te zien op Net 5.
In 2005 was er de rol van schippersknecht Tjeerd in de film 'De Kameleon 2', het succesvolle vervolg op het recordbrekende eerste deel. Hierna volgde de rol van arts Chirurgijn in de film ' De Scheepsjongens van Bontekoe', welke in 2008 in de bioscopen draaide.

Chris ZegersChris Zegers

Afgelopen jaar speelde Chris met het klassieke Noord Nederlands Orkest de theatertournee 'Symphonic Echoes of Pink Floyd'. Voor deze twee uur durende voorstelling werd de muziek van de legendarische band Pink Floyd klassiek gearrangeerd en gespeeld onder leiding van dirigent Dirk Brosse.

De liefde voor reizen zorgde ervoor dat Chris sinds 2001 op de meest uiteenlopende plekken op aarde reportages maakt voor het reisprogramma RTL Travel.
Op dit moment reist Chris voor het achtste jaar de wereld rond.....

Chris ZegersChris Zegers

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Koch Ticketmaster Podiuminfo Maxazine SONOR
Festivalinfo Uw logo ook hier? RockMuZine EVANS Sound Vision Studio
Uw logo ook hier? David Eden Artists & Bands Booking Agency Artists & Bands Booking Agency USA Music Import


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands