• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

LIVE ON STAGE-festival Tour 2010 20-07-2010


LIVE ON STAGE

Met een serie open air festivals onder de naam LIVE ON STAGE presenteert producent LIVE Music Events een gratis toegankelijk nieuw initiatief om het grote publiek kennis te laten maken met de beste coverbands die Nederland op dit moment te bieden heeft. Leidseplein in Amsterdam, Gotcha Beach in Kijkduin en vele andere toplokaties worden omgebouwd tot een gratis toegankelijk festivalterrein waar de liefhebbers van herkenbare live muziek van hoog niveau en een dynamisch entertainmentgehalte kunnen genieten van de vele topbands die zich hebben bewezen in de grootste bandcompetitie van Nederland: The Clash of the Cover Bands, the only road to Paradiso.Eerstvolgende LIVE ON STAGE-festival:

- vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 aug:

Leidseplein LIVE 2010

Leidseplein LIVE

Voor het vijfde jaar op rij en voor de tweede keer dit jaar wordt het wereldberoemde Leidseplein in Amsterdam op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 augustus  a.s. omgetoverd tot een gratis toegankelijk festivalterrein. Negen van de beste coverbands afgewisseld met DJ's zorgen voor een dynamisch en gevarieerd muzikaal spektakel van het hoogste niveau.

Ook deze editie is de organisatie in handen van LIVE Music Events bv die ook initiatiefnemer en organisator is van Nederlands grootste bandcompetitie ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso’. Door de honderden competitierondes en de duizenden bands die zich jaarlijks inschrijven, heeft ‘The Clash’ het beste overzicht van de stand van zaken in de wereld van de coverbands. “Toen de initiatiefnemers (Belangenvereniging Horeca Leidsebuurt) van ‘Leidseplein LIVE’ vier jaar geleden besloten de focus op herkenbare en kwalitatieve covermuziek te richten, was de link met ‘The Clash’ dan ook snel gemaakt”, aldus John Van den Borne, de grote man achter LIVE Music Events bv en dus The Clash of the Cover Bands. “We kunnen trots stellen dat we wederom het neusje van de zalm kunnen presenteren deze ‘Leidseplein LIVE’. Eén groot feest der herkenning!”

Leidseplein LIVE

poster LL_2

 

CU there!!! 

Kijk hier voor de gehele LIVE ON STAGE-agenda.


   LIVE Music Events bv
LIVE Music Events bv
Bemmelseweg 71 C
6662 PE  Elst (Gld)
T: 0481-375056
M: 06-53946173
F: 084-7330108
E: info@livemusicevents.nl
W: www.livemusicevents.nl  

 


The Clash of the Cover Bands is powered by:

Podiuminfo Maxazine Artists & Bands Booking Agency Uw logo ook hier? USA Music Import
Artists & Bands Booking Agency Koch Sound Vision Studio Uw logo ook hier? SONOR
David Eden Festivalinfo EVANS RockMuZine Ticketmaster


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands