• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

PitchLight met single 'Mash Up The Pieces' in Mega Top-100 !!! 15-11-2009

Vrijdag 14 november 2009.
Winnaar  'The Clash of the Cover Bands Public's Favourite Award 2008/2009' PitchLight uit Grevenbicht staat met haar 1e single Mash Up The Pieces in de Mega Top-100!!!


Op zaterdag 21 november a.s. worden in Stadsschouwburg in Sittard-Geleen de CD en videoclip gepresenteerd. Het belooft tijdens deze presentatie een groot spektakel te worden waarin niet alleen de CD met videoclip wordt gereleased, maar ook de nieuwe show van deze Limburgse superband, waarmee ze het komend jaar door Nederland en België zal touren.

De single met videoclip is de hoofdprijs die hoort bij het winnen van de grootste bandcompetitie van Nederland ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso’ en wordt landelijk geplugged en gedistribueerd met als inzet zoveel mogelijk airplay en een notering in de Nederlandse Hitlijsten te genereren.
PitchLight in Mega Top-100En dàt is bij deze al een feit!!!Onder begeleiding van producer John Van den Borne is PitchLight drie maanden geleden een creatief proces ingegaan met als resultaat een spetterende mash-up-produktie, getiteld Mash Up The Pieces, waarin verschillende covers zijn verwerkt tot één vloeiend geheel. Thema’s van o.a. Lenny Kravitz, Fleetwood Mac en Led Zeppelin maken Mash Up The Pieces tot een zeer eigentijdse en verrassende single. Met de zeer dynamische en swingende interpretatie van Fire van Mother’s Finest als ‘B-kant’ bewijst PitchLight tot de absolute top van Nederland te horen.

Vanaf maandag 9 november jl. ligt Mash Up The Pieces in de winkels en de officiële release vindt plaats op zaterdag 21 november a.s. in Stadsschouwburg Sittard-Geleen, waar ook de videoclip zal worden gepresenteerd.
Tijdens deze CD- en videoclippresentatie speelt PitchLight een concert van ruim anderhalf uur met support act Tell Your Momma die de avond zal openen.

Stadsschouwburg Sittard-Geleen opent op zaterdag 21 november haar deuren om 20.00 uur en het programma start om 21.00 uur in de Rabobank-zaal. De entree bedraagt aan de kassa € 12,50, maar... in de voorverkoop worden de entreekaarten in combinatie met de single Mash Up The Pieces aangeboden voor € 10,- via deze site.
Ook geldt deze aanbieding vanaf maandag 9 november bij de volgende voorverkoopadressen:
- Music Store, Steenweg 18 in Roermond
- Music Store, Raadhuisplein 19 in Stein
- Music Store, Walramplein 22 in Valkenburg.

ELMIC Produkties, de organisatie achter ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso’, is er wederom in geslaagd om één van haar doelstellingen te bereiken: laten horen dat de beste muzikanten (ook) in coverbands spelen!

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Artists & Bands Booking Agency Podiuminfo Koch EVANS Ticketmaster
David Eden Sound Vision Studio Maxazine SONOR Uw logo ook hier?
Artists & Bands Booking Agency USA Music Import RockMuZine Festivalinfo Uw logo ook hier?


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands