• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde 2010 Plan C 12-02-2010

Juice uit Vlissingen wint selectieronde The Clash of the Cover Bands

Branding uit Rotterdam als publiekswinnaar verder op The only road to Paradiso

Onder prima omstandigheden vond vrijdag 12 februari jl. de 6e selectieronde plaats van The Clash of the Cover Bands 2010. Drie bands werden beoordeeld door de vakjury en het publiek om een plaats in de regionale finalerondes die in september van start gaan. 11-mans Soul, Funk and R&B coverband Juice uit Vlissingen werd door de vakjury tot beste uitgeroepen, terwijl het publiek met ruime meerderheid hun stem uitbracht op 6-mans Nederpop coverband Branding uit Rotterdam. Beide bands vervolgen komend najaar hun road to Paradiso in de regionale Halve Finales die ook worden gehouden in Plan C.

The Weavils in Plan C RotterdamThe Weavils in Plan C Rotterdam
The Weavils in Plan C RotterdamThe Weavils in Plan C Rotterdam

De aftrap van deze selectieronde werd verricht door 4-mans The Beatles tribute The Weavils uit Amsterdam. Met uitvoeringen van klassiekers als I Saw Her Standing There, Ticket To Ride en de mooie afsluiter Don’t Let Me Down wisten ze het publiek mee te nemen naar de zestiger jaren. Eind juni wanneer alle selectierondes zijn geweest, zal duidelijk worden of The Weavils in aanmerking komt voor een Wild-Card die recht geeft op een plaats in de regionale Halve Finales in Noord-Holland. Deze worden gehouden in het gerenommeerde muziekcafé De Heeren van Aemstel in Amsterdam.


Branding in Plan C RotterdamBranding in Plan C Rotterdam
Branding in Plan C RotterdamBranding in Plan C Rotterdam

6-mans Nederpop coverband Branding speelde zich met nummers van o.a. Doe Maar, Bløf en André Hazes naar een zeer verdiende 1e plaats bij de publieksstemmen. Zeer functionele muzikanten met drie sterke vocalen vormen een goede basis om uit te kunnen groeien naar een niveau waarmee Branding ver moet kunnen komen in deze editie van The Clash. Alle ingrediënten zijn aanwezig om de strijd aan te kunnen gaan met de 20 andere halve finalisten die in oktober zullen beginnen aan de finale-rondes.


Juice in Plan C RotterdamJuice in Plan C Rotterdam
Juice in Plan C RotterdamJuice in Plan C Rotterdam

Acht zeer getalenteerde muzikanten, een leadzangeres met zeer veel mogelijkheden en een eigen sound en twee vooral achtergrondzangeressen die je kippenvelmomenten weten te bezorgen. Dat is Juice. Deze 11-mans Soul, Funk en R & B coverband uit Vlissingen is nu al één van de sensaties van deze nieuwe Clash-jaargang. De discipline binnen de band is zeer functioneel en met hun ambitie en enthousiasme kunnen ze uitgroeien tot een absolute topact waar Nederland nog veel van zal gaan horen. Met uitstekende uitvoeringen van o.a. Get On The Boat van Prince, Need Somebody van Randy Crawford en Tell Me ‘Bout It van Joss Stone wist Juice de harten te veroveren van zowel de vakjury als het publiek. Als overtuigende vakjury-winnaar gaat Juice naar de Halve Finales van Zuid-Holland/Zeeland. The only road to Paradiso kan beginnen en Zeeland doet eindelijk weer mee !!!

Plan C RotterdamPlan C RotterdamPlan C Rotterdam

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Maxazine EVANS Ticketmaster Podiuminfo Uw logo ook hier?
Sound Vision Studio USA Music Import Koch David Eden Artists & Bands Booking Agency
Uw logo ook hier? Artists & Bands Booking Agency Festivalinfo RockMuZine SONOR


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands