• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde 2010 blok 10 27-02-2010

Die Powerhosen uit Venlo wint voorronde in Blok 10 in Horst

30 Past 7 uit Horst als publiekswinnaar naar Halve Finales van Limburg

In een volgepakt Muziekcafé Blok 10 in Horst vond zaterdag 27 februari jl. een selectieronde plaats van The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso voor de regio Limburg. Vier coverbands zorgden voor een spannende en uitbundige avond vol live muziek van hoog niveau en grote diversiteit. 10-mans Schlager coverband Die Powerhosen uit Venlo werd door de vakjury tot beste coverband uitgeroepen en het publiek stemde massaal op 5-mans Rock coverband 30 Past 7 uit Horst. Beide bands plaatsten zich hiermee voor de regionale Halve Finales die in oktober plaatsvinden in MC De Bosuil in Weert.

The Embrassibles in Blok 10 HorstThe Embrassibles in Blok 10 Horst
The Embrassibles in Blok 10 HorstThe Embrassibles in Blok 10 Horst

De avond werd geopend met een optreden van 10-mans Brass coverband The Embrassibles uit Afferden. In geheel eigen stijl werden nummers gebracht van o.a. Stevie Wonder, Dr. Dre en Marvin Gaye en werden de aanwezigen aangenaam verrast door de geheel eigen interpretaties.


No Dogs Allowed in Blok 10 HorstNo Dogs Allowed in Blok 10 Horst
No Dogs Allowed in Blok 10 HorstNo Dogs Allowed in Blok 10 Horst

Na de akoestische opening was het nu tijd voor een half uur gitaarrock van 6-mans Rock coverband No Dogs Allowed uit Oss. Op een zeer goed niveau en met veel energie brachten zij nummers van o.a. Mother’s Finest, Guano Apes en Queen. Vier goede en functionele muzikanten met een uitstekende leadzangeres en zanger zorgen ervoor dat Oss weer goed vertegenwoordigd is.


Die Powerhosen in Blok 10 HorstDie Powerhosen in Blok 10 Horst
Die Powerhosen in Blok 10 HorstDie Powerhosen in Blok 10 Horst

De sensatie van de avond komt uit Venlo: 10-mans Schlager coverband Die Powerhosen. Muzikaal op goed niveau en een presentatie die indruk maakt zorgde voor een waar feest in Blok 10. Nummers van o.a. Chris Roberts, Roy Black en Jurgen Marcus werden luidkeels mee gezongen en liet het bier rijkelijk vloeien. Met een welverdiende 1e plaats bij de vakjury staat Die Powerhosen in de Halve Finales van Limburg en staan zij tussen de 12 beste bands van Limburg.


30 Past 7 in Blok 10 Horst30 Past 7 in Blok 10 Horst
30 Past 7 in Blok 10 Horst30 Past 7 in Blok 10 Horst

De jongste band van deze avond komt uit Horst: 5-mans Rock coverband 30 Past 7. Met nummers van o.a. Foo Fighters, Muse en Pearl Jam lieten zij horen over veel potentie te beschikken. Met veel enthousiasme en goede interactie haalden zij de meeste publieksstemmen binnen en gaan daarmee als publiekswinnaar naar de Halve Finales.

Blok 10 HorstBlok 10 HorstBlok 10 Horst

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Uw logo ook hier? Podiuminfo Maxazine RockMuZine Sound Vision Studio
Ticketmaster Koch David Eden USA Music Import SONOR
EVANS Festivalinfo Artists & Bands Booking Agency Uw logo ook hier? Artists & Bands Booking Agency


Disclaimer Copyright © 2009 - 2023 The Clash of the Cover Bands