• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde 2010 Plan C 23-04-2010

Band and Breakfast uit Katwijk wint voorronde The Clash of the Cover Bands 2010

Tarzan Boy & The Perron Worst Rockers uit Rotterdam als publiekswinnaar naar de Halve Finales

Vrijdag 23 april jl. was Muziekcafé Plan C in Rotterdam the place to be voor de liefhebbers van live muziek in het algemeen en coverbands in het bijzonder bij een van de selectierondes van de grootste bandcompetitie van Nederland: The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso. Drie geselecteerde bands waren uitgenodigd om de vakjury en het publiek te overtuigen van hun muzikale kwaliteiten en hiermee een plaats af te dingen in de regionale finalerondes. 5-mans Pop, Ska coverband Band and Breakfast wist zich bij de vakjury naar een eerste plaats te spelen, terwijl 5-mans Rock coverband Tarzan Boy & The Perron Worst Rockers uit Rotterdam zich met een spannende overwinning bij de publieksstemmen naar de volgende ronde wist te spelen. Beide bands zien we terug in de regionale finalerondes die vanaf eind september plaatsvinden ook in Plan C.

De aftrap van deze voorronde werd verricht door de Rotterdamse 5-mans formatie Tarzan Boy & The Perron Worst Rockers. Met zeer eigen interpretaties van nummers als Material Girl van Madonna, Amadeus van Falco en een imponerende versie van 9 to 5 van Dolly Parton wist de band met minimaal verschil de 1e plaats te behalen bij de publieksstemmen. Hiermee plaatste Tarzan Boy & The Perron Worst Rockers zich voor de Halve Finales van de regio Zuid-Holland/Zeeland en gaat verder op The only road to Paradiso.

4-mans Rock coverband SENCE uit Barendrecht wist met een sterk optreden zowel bij de vakjury als bij het publiek zeer hoog te scoren. Met nummers van o.a. Skunk Anansie, Anouk en Alanis Morissette liet SENCE een sterke indruk achter en mag zeker gerekend worden tot de kanshebbers op een Wild-Card voor de regionale finalerondes die begin juli worden vergeven aan de beste bands die zich niet direct hebben weten te plaatsen.

Met een spetterend optreden verzorgde 6-mans Pop, Ska coverband Band & Breakfast uit Katwijk voor een dynamische afsluiting van deze voorronde. Met frisse eigen muzikale invalshoeken en technisch op goed niveau bracht de band nummers van o.a. The Dubliners, Blues Brothers en een imponerende uitvoering van Unchained Melody van Righteous Brothers. Vooral dit laatste nummer zorgde voor een kippenvelmoment door de uitstekende prestatie van de leadzanger en eindigde Band & Breakfast op een zeer verdiende 1e plaats bij de vakjury. Weer een verdiende winnaar om extra uit te kijken naar de regionale halve finales van The only road to Paradiso.

Red.: Door een technisch probleem zijn de foto's van deze voorronde niet voorhanden. Er wordt hard gewerkt de foto's z.s.m. te plaatsen.

The Clash of the Cover Bands is powered by:

RockMuZine Podiuminfo Uw logo ook hier? Maxazine Festivalinfo
SONOR Artists & Bands Booking Agency Koch USA Music Import EVANS
Artists & Bands Booking Agency David Eden Ticketmaster Sound Vision Studio Uw logo ook hier?


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands