• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

1e Halve Finale Noord-Brabant W2 26-09-2010

Totolicious uit Tilburg en Full Nelson uit Schijndel winnen 1e Halve Finale Noord-Brabant

Perfect Obsession uit Den Bosch als publiekswinnaar naar Regio-Finale in 013 Tilburg

Zondag 26 september jl. vond in Poppodium W2 in ‘s-Hertogenbosch de 1e Halve Finale plaats van The Clash of the Cover Bands voor de regio Noord-Brabant. Zes bands zorgden voor een spannende wedstrijd waarin het vooral de vakjury niet makkelijk werd gemaakt. Het niveau was vaak erg hoog en de verschillen minimaal. Dit resulteerde in een gedeelde 1e plaats bij de vakjury voor Toto tribute Totolicious uit Tilburg en Limp Bizkit tribute Full Nelson uit Schijndel. Beide bands speelden een indrukwekkend half uur waarin zowel het technische spel als ook de presentatie van zeer hoog niveau was. Rock coverband Perfect Obsession uit Den Bosch wist ook boven zichzelf uit te stijgen en behaalde met een zeer sterk optreden de eerste plaats bij de publieksstemmen. Deze drie winnaars staan nu in de Regio-Finale van Noord-Brabant op zondag 19 december a.s. in de grote zaal van 013 Tilburg. In deze finale spelen negen coverbands om twee plaatsen in de Landelijke Halve Finales in Paradiso en worden alle finalisten beloond met een live-single met videoclip.

Perfect Obsession in W2Perfect Obsession in W2
Perfect Obsession in W2Perfect Obsession in W2

De W2 was al goed gevuld toen Rock coverband Perfect Obsession uit Den Bosch werd aangekondigd. De vijf mannen speelden met veel energie nummers van o.a. Red Hot Chili Peppers, 3 Doors Down en een heerlijke  bluesy afsluiter van Stevie Ray Vaughan en wisten uiteindelijk met de meeste publieksstemmen zich als publiekswinnaar te plaatsen voor de finale van Noord-Brabant.


Totolicious in W2Totolicious in W2
Totolicious in W2Totolicious in W2

Met een optreden waar de muzikale klasse vanaf spatte, wist Toto tribute Totolicious uit Tilburg de vakjury te overtuigen dat zij een plaats in de Regio-Finale verdienen. Nummers als o.a. Pamela, Hold You Back en Rosanna werden technisch subliem uitgevoerd. Ook de samenzang, die vaak bepalend is in dit repertoire, werd uitstekend uitgevoerd. Zondag 19 december staat Totolicious bij de beste negen coverbands van Noord-Brabant in 013 Tilburg en spelen daar om een plaats bij de 16 beste bands van Nederland in de Landelijke Halve Finales.


Full Nelson in W2Full Nelson in W2
Full Nelson in W2Full Nelson in W2

Limp Bizkit tribute Full Nelson uit Schijndel was ook een sensatie in deze 1e Halve Finale van Noord-Brabant. Vijf jonge muzikanten die zich in korte tijd hebben ontwikkeld tot een ijzersterke tribute. Full Nelson weet elke noot de juiste energie mee te geven en ook de sounds en de presentatie zijn niet van het origineel te onderscheiden. Nummers als Build A Bridge, Take A Look Around en Break Stuff brachten ook het publiek flink in beweging. Met een gedeelde 1e plaats bij de vakjury staat Full Nelson zeer verdiend in de Regio-Finale van Noord-Brabant.


inBtween in W2inBtween in W2
inBtween in W2inBtween in W2

5-mans Rock coverband inBtween uit Waalwijk wist een goed optreden neer te zetten met nummers van o.a. Anouk, Queen en Rage Against The Machine. Met vaak frisse eigen interpretaties wist inBtween goed te scoren bij het publiek.


Deeper Underground in W2Deeper Underground in W2
Deeper Underground in W2Deeper Underground in W2

Met repertoire van o.a. Sass Jordan, Heart en een schitterende uitvoering van Hand In My Pocket van Alanis Morissette maakte 5-mans Rock coverband Deeper Underground uit Delwijnen ook diepe indruk bij zowel de vakjury als het publiek. Deeper Underground kan zeer tevreden terug kijken op hun deelname aan deze zware afvalrace.


Skipmondays in W2Skipmondays in W2
Skipmondays in W2Skipmondays in W2

De laatste band in deze Halve Finale was 5-mans Rockformatie Skipmondays uit Rosmalen. Met nummers van o.a. The Gathering, Skunk Anansie en Melissa Etheridge wist de band voor een goede afsluiting te zorgen.

W2W2

The Clash of the Cover Bands is powered by:

EVANS Uw logo ook hier? Festivalinfo Artists & Bands Booking Agency SONOR
Uw logo ook hier? Ticketmaster David Eden Maxazine USA Music Import
Koch Sound Vision Studio RockMuZine Podiuminfo Artists & Bands Booking Agency


Disclaimer Copyright © 2009 - 2023 The Clash of the Cover Bands