• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

1e Halve Finale Noord-Holland De Kade 03-10-2010

BOOM! uit Amsterdam wint 1e Halve Finale

Iron Made It uit Assendelft als publiekswinnaar naar Regio-Finale Noord-Holland

Zondag 3 oktober jl. vond in Poppodium De Kade in Zaandam de 1e Halve Finale plaats van The Clash of the Cover Bands voor de regio Noord-Holland. Drie bands zorgden voor een spannende en sfeervolle Clash waarin Disco Soul coverband BOOM! uit Amsterdam zich met een uitstekend optreden als vakjurywinnaar wist te plaatsen voor de finale van Noord-Holland. Met een ruime meerderheid aan publieksstemmen behaalde Iron Maiden tribute Iron Made It uit Assendelft de 1e plaats in de publiekscategorie en plaatste zich hiermee bij de zes beste bands van Noord-Holland die op zaterdag 18 december in de Regio-Finale gaan bepalen wie de regio mag vertegenwoordigen in de Landelijke Halve Finales.

Vanwege serieuze gezondheidsproblemen hadden twee deelnemers zich moeten afmelden, waardoor er slechts drie bands de strijd met elkaar aan konden gaan om de twee plaatsen in de Regio-Finale.

Iron Made It in De KadeIron Made It in De Kade
Iron Made It in De KadeIron Made It in De Kade

De 1e band die het mooie podium van De Kade mocht beklimmen was 5-mans Iron Maiden tribute Iron Made It uit Assendelft. Met steun van een volle bus fans verzorgden de vijf rockers een sterk optreden waarin ze nummers als o.a. The Trooper, Two Minutes To Midnight en de afsluiter Run To The Hills op indrukwekkende wijze wisten neer te zetten. Het publiek ging uit zijn dak en stemde massaal op Iron Made It, waardoor ze als publiekswinnaar naar de Regio-Finale van Noord-Holland gaan die op zaterdag 18 december plaatsvindt ook in De Kade in Zaandam.


BOOM! in De KadeBOOM! in De Kade
BOOM! in De KadeBOOM! in De Kade

BOOM! uit Amsterdam bestaat uit vier zeer begaafde muzikanten en twee leadzangeressen en een leadzanger met sterke vocale kwaliteiten die met hart en ziel en met volle beleving nummers brengen die niet alleen het publiek weten te raken, maar ook volop in beweging kunnen krijgen. Nummers van Marco Borsato, Ricky Martin en Lady Antebellum werden zeer boeiend neergezet en hiermee behaalde de 7-mans Disco Soul formatie de 1e plaats bij de vakjury. BOOM! kan zich op gaan maken voor de Regio-Finale van Noord-Holland, waarin alle bands worden beloond met een single en videoclip die in ‘The Clash Hitlijst’ komen te staan. De Top 10 van deze hitlijst wordt wekelijks geplugged bij de regionale en landelijke radio- en t.v. stations.


CATFLAP in De KadeCATFLAP in De Kade
CATFLAP in De KadeCATFLAP in De Kade

De derde en laatste Halve Finalist was de Amsterdamse 5-mans Pop Rock coverband CATFLAP. Zij zorgden voor een dynamische afsluiting van deze Halve Finale met nummers van o.a. U2, The Scene en een schitterende uitvoering van Wicked Way van Waylon waar het publiek helemaal los ging.

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Podiuminfo Maxazine Ticketmaster USA Music Import Artists & Bands Booking Agency
SONOR EVANS Koch Uw logo ook hier? RockMuZine
David Eden Uw logo ook hier? Sound Vision Studio Festivalinfo Artists & Bands Booking Agency


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands