• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

2e Halve Finale Limburg MC De Bosuil 05-11-2010

Die Powerhosen uit Venlo wint Halve Finale The Clash of the Cover Bands

Bad Medicine uit Nederweert als publiekswinnaar en Chantilly Lace uit Horst als Runner-Up naar de finale van Limburg

Vrijdag 5 november jl. vond in MC De Bosuil in Weert de 2e Halve Finale plaats voor de regio Limburg in The Clash of the Cover Bands. Zes bands streden om de laatste drie finaleplaatsen met als uiteindelijke winnaar bij de vakjury Schlager coverband Die Powerhosen uit Venlo, bij het publiek Bon Jovi tribute Bad Medicine uit Nederweert en de Runner-Up Rock & Roll coverband Chantilly Lace uit Horst. Deze drie bands zien we terug in de Regio-Finale van Limburg op zaterdag 11 december a.s. in MC De Bosuil. In deze finale worden alle bands alvast beloond met een single met videoclip van hun beste nummer en strijden zij om een plaats in de Landelijke Halve Finales die in februari worden gehouden in de Gashouder op de Westergasfabriek in Amsterdam.

The Embrassibles in De BosuilThe Embrassibles in De Bosuil
The Embrassibles in De BosuilThe Embrassibles in De Bosuil

De aftrap van deze Halve Finale werd verricht door 10-mans Brass coverband The Embrassibles uit Afferden. Met bewerkingen van nummers van o.a. Stevie Wonder en Marvin Gaye kwamen zij verrassend uit de hoek.


30 Past 7 in De Bosuil30 Past 7 in De Bosuil
30 Past 7 in De Bosuil30 Past 7 in De Bosuil

5-mans Rock coverband 30 Past 7 uit Horst bracht een dynamisch half uur met nummers van o.a. Foo Fighters, Black Sabbath en Metallica. Deze jonge band heeft de potentie om uit te groeien naar een zeer goed niveau en zal beslist nog veel van zich laten horen.


Bad Medicine in De BosuilBad Medicine in De Bosuil
Bad Medicine in De BosuilBad Medicine in De Bosuil

Indrukwekkend, meeslepend, en muzikaal van zeer hoog niveau was het optreden van Bon Jovi tribute Bad Medicine uit Nederweert. Nummers als Living On A Prayer, In These Arms en de geweldige afsluiter Bed Of Roses werden weergaloos gebracht door de vijf gepassioneerde podiumbeesten. Niet alleen winnaar bij het publiek, maar ook enorm hoog gescoord bij de vakjury. Dus Bad Medicine zeer overtuigend in de Regio-Finale van Limburg en gaat hier de strijd met de andere vijf finalisten aan om een plaats in de Landelijke Halve Finales. Ook krijgt de band van haar beste nummer in deze finale een single met videoclip die vanaf 1 januari a.s. in ‘The Clash Hitlijst’ komt te staan waarvan de Top-10 wekelijks wordt geplugd bij alle radio- en tv-stations.


Chantilly Lace in De BosuilChantilly Lace in De Bosuil
Chantilly Lace in De BosuilChantilly Lace in De Bosuil

Rock & Roll zoals het bedoeld is. Dat is de manier waarop de vijf mannen van Chantilly Lace uit Horst hun repertoire de zaal in spelen. Nummers van o.a. Jerry Lee Lewis en Little Richard worden niet alleen zeer aanstekelijk gespeeld, maar ook de presentatie is zeer entertaining. Zowel bij de vakjury als bij het publiek wist Chantilly Lace hoog te scoren, waardoor zij als Runner-Up naar de finale van Limburg gaat en ook beloond wordt met een single met videoclip.


Epic Fail in De BosuilEpic Fail in De Bosuil
Epic Fail in De BosuilEpic Fail in De Bosuil

5-mans Rock coverband Epic Fail uit Horst was de 5e band van deze Halve Finale en speelde een prima half uur met nummers van o.a. Bryan Adams, The Cranberries en Skunk Anansie.


Die Powerhosen in De BosuilDie Powerhosen in De Bosuil
Die Powerhosen in De BosuilDie Powerhosen in De Bosuil

Het laatste half uur was voor de uiteindelijke vakjury-winnaar Die Powerhosen uit Venlo. Deze 10-mans Schlager coverband speelt niet alleen technisch op zeer goed niveau, maar weet ook door hun presentatie en uitstraling en natuurlijk hun aanstekelijke repertoirekeuze met het grootste gemak de zaal op zijn kop te zetten. Met nummers van o.a. Roy Black, Heino en Jurgen Marcus weten ze zelfs van een Halve Finale van ‘The Clash’ een Oktoberfest te maken. Als vakjury-winnaar gaat Die Powerhosen naar de Regio-Finale op zaterdag 11 december in De Bosuil en gaat de muzikale strijd aan met de andere vijf finalisten om een plaats in de Landelijke Halve Finales. Ook zal van het beste nummer wat ze in de Limburgse finale spelen een single met videoclip worden geproduceerd waarmee ze ‘The Clash Hitlijst’ kunnen gaan bestormen.

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Artists & Bands Booking Agency RockMuZine EVANS David Eden Ticketmaster
USA Music Import Sound Vision Studio Uw logo ook hier? Koch Uw logo ook hier?
Podiuminfo Festivalinfo Maxazine Artists & Bands Booking Agency SONOR


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands