• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Landelijke Play-Offs De Heeren van Aemstel 30-01-2011

Play-Offs levert laatste drie Landelijke Halve Finalisten 

Zondag 30 januari jl. vond in Muziekcafé De Heeren van Aemstel de Landelijke Play-Offs plaats van de grootste bandcompetitie van Nederland: The Clash of the Cover Bands. Zeven bands vanuit het hele land streden hier om de laatste drie plaatsen in de Landelijke Halve Finales die op zondagen 27 februari en 6 maart a.s. worden gehouden in Poppodium 013 Tilburg. Met dynamische optredens wist Bad Medicine uit Nederweert, Liptease & the Backstreet Crack Bangers uit Rotterdam en Strike 2 uit Oss zowel bij de vakjury als bij de publieksstemmen zeer hoog te scoren waardoor zij zich wisten te scharen bij de 18 beste en populairste coverbands van Nederland van 2010/2011. Op zondag 27 februari a.s. vervolgen Bad Medicine en Strike 2 hun muzikale strijd in de 1e Landelijke Halve Finale en op zondag 6 maart a.s. staat Liptease & the Backstreet Crack Bangers in de 2e Landelijke Halve Finale. Tijdens de twee Landelijke Halve Finales wordt ook de jaarlijkse DVD ‘LIVE ON STAGE’ opgenomen.

Liptease in De Heeren van Aemstel AmsterdamLiptease in De Heeren van Aemstel Amsterdam
Liptease in De Heeren van Aemstel AmsterdamLiptease in De Heeren van Aemstel Amsterdam

De opening van deze Landelijke Play-Offs werd verzorgd door 7-mans Rockabilly, Swing coverband Liptease & the Backstreet Crack Bangers uit Rotterdam. Met een geweldige performance, zowel muzikaal inhoudelijk als ook in de presentatie, liet zij met schijnbaar groot gemak de vonken van het podium spatten. Verrassende en boeiende bewerkingen van o.a. Nothing Else Metters van Metallica en Under The Bridge van Red Hot Chili Peppers werden op zeer hoog niveau gebracht en zorgden voor menig ovationeel applaus van het enthousiaste publiek. Met een 1e plaats bij de vakjury en een goede score bij de publieksstemmen plaatste deze superband zich overtuigend voor de 2e Landelijke Halve Finale op zondag 6 maart a.s. in 013 Tilburg. Vanaf 1 februari a.s. staat Liptease & the Backstreet Crack Bangers met hun single/videoclip No One Knows in ‘The Clash Hitlijst’ waar men dagelijks gratis kan stemmen. De Top-10 van deze interactieve hitlijst wordt wekelijks geplugd bij alle radio- en tv- stations.


The Stirrrs in De Heeren van Aemstel AmsterdamThe Stirrrs in De Heeren van Aemstel Amsterdam
The Stirrrs in De Heeren van Aemstel AmsterdamThe Stirrrs in De Heeren van Aemstel Amsterdam

De tweede band die op het podium van De Heeren van Aemstel stond was 8-mans Easy tunes coverband The Stirrrs uit Amsterdam. Met repertoire van bekende tv-tunes als o.a. LoveBoat, Hawai 5 ‘O en Derrick zorgde zij voor een boeiende theatrale reis door de tijd die zowel muzikaal als ook in de presentatie van hoog niveau was. The Stirrrs staat vanaf 1 februari met hun uitvoering van Summertime als single/videoclip in ‘The Clash Hitlijst’.


Hooter Tooter Band in De Heeren van Aemstel AmsterdamHooter Tooter Band in De Heeren van Aemstel Amsterdam
Hooter Tooter Band in De Heeren van Aemstel AmsterdamHooter Tooter Band in De Heeren van Aemstel Amsterdam

9-mans Pop, Soul coverband Hooter Tooter Band wist binnen no time het publiek aan het dansen en meezingen te krijgen. Onder leiding van de zeer sterke leadzangeres werden nummers gebracht van o.a. Dan Hartman, Tom Jones en een krachtige uitvoering van Kiss van Prince. Met hun single/videoclip Proud Mary staat de Hooter Tooter Band in ‘The Clash Hitlijst’ waarvan de uiteindelijke No.1 wordt beloond met een optreden op het jaarlijkse coverband festival ‘Leidseplein LIVE’ eind mei a.s.                                                                                                           


Strike 2 in De Heeren van Aemstel AmsterdamStrike 2 in De Heeren van Aemstel Amsterdam
Strike 2 in De Heeren van Aemstel AmsterdamStrike 2 in De Heeren van Aemstel Amsterdam

De Brabantse vertegenwoordiger in deze Landelijke Play-Offs was 5-mans Rock coverband Strike 2 uit Oss. Met nummers van o.a. Skunk Anansie, Christina Aguilera en Triggerfinger speelde Strike 2 zich naar de 1e plaats bij de publieksstemmen en een goede score bij de vakjury en gaat hiermee naar de 1e Landelijke Halve Finale op zondag 27 februari a.s. in 013 Tilburg. Met hun single/videoclip Mercy staat Strike 2 vanaf 1 februari in ‘The Clash Hitlijst’ waar men dagelijks gratis op kan stemmen. De uiteindelijke No.1 van deze hitlijst ontvangt tijdens de Landelijke Finale op zaterdag 9 april a.s. ‘The Clash Hitlijst Award’ en een optreden tijdens het gerenommeerde festival ‘Leidseplein LIVE’ eind mei 2011.


Bad Medicine in De Heeren van Aemstel AmsterdamBad Medicine in De Heeren van Aemstel Amsterdam
Bad Medicine in De Heeren van Aemstel AmsterdamBad Medicine in De Heeren van Aemstel Amsterdam

Door zowel bij de vakjury als bij het publiek een zeer verdiende 2e plaats te scoren plaatste 5-mans Bon Jovi tribute Bad Medicine uit Nederweert zich zeer overtuigend voor de 1e Landelijke Halve Finale op zondag 27 februari a.s. in 013 Tilburg. Met nummers als o.a. Living On A Prayer, It’s My Life en de geweldige afsluiter Bed Of Roses liet Bad Medicine wederom horen de No.1 Bon Jovi tribute van Nederland te zijn. Met hun single/videoclip Bed Of Roses, opgenomen tijdens de Regio-Finale van Limburg in De Bosuil in Weert, staat Bad Medicine vanaf 1 februari in ‘The Clash Hitlijst’. Kijk, luister en geniet van deze Limburgse topband.


Woodstar in De Heeren van Aemstel AmsterdamWoodstar in De Heeren van Aemstel Amsterdam
Woodstar in De Heeren van Aemstel AmsterdamWoodstar in De Heeren van Aemstel Amsterdam

5-mans Pop, Rock coverband Woodstar uit Vorden had zich als Gelderse Runner-Up geplaatst voor deze Landelijke Play-Offs. Met nummers van o.a. Queen, Franz Ferdinand en Goo Goo Dolls maakte Woodstar er een dynamisch optreden van waarin het aanwezige publiek goed in beweging werd gebracht. Met hun single/videoclip Electric staat Woodstar vanaf 1 februari in ‘The Clash Hitlijst’ en kan zij via deze weg haar The Clash-avontuur nog een mooi vervolg geven.


Sâus in De Heeren van Aemstel AmsterdamSâus in De Heeren van Aemstel Amsterdam
Sâus in De Heeren van Aemstel AmsterdamSâus in De Heeren van Aemstel Amsterdam

Het laatste half uur van deze Play-Offs werd verzorgd door een excellerende Rock coverband Sâus uit Deventer. Met een sterke performance met nummers van o.a. U2, Papa Roach en Green Day wist de band hoog te scoren bij de vakjury en kan terug kijken op een zeer geslaagde deelname aan deze The Clash-editie.

De Heeren van Aemstel AmsterdamDe Heeren van Aemstel Amsterdam 

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Uw logo ook hier? Artists & Bands Booking Agency SONOR EVANS Koch
Artists & Bands Booking Agency Festivalinfo David Eden Podiuminfo Uw logo ook hier?
RockMuZine Maxazine USA Music Import Sound Vision Studio Ticketmaster


Disclaimer Copyright © 2009 - 2023 The Clash of the Cover Bands