• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde Regio West 2012/2013 Podium Duycker - Main Hall 11-02-2012

Rock coverband Blended uit Moordrecht wint voorronde in Duycker in Hoofddorp

Twilight Zone uit Julianadorp plaatst zich als publiekswinnaar voor de finalerondes

Zaterdag 11 februari jl. vond in Podium Duycker in Hoofddorp de 2e Voorronde plaats voor regio West Nederland in de grootste bandcompetitie ‘The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2012/2013’. Drie geselecteerde coverbands gingen de muzikale strijd met elkaar aan om twee plaatsen in de regionale finalerondes. Bij de vakjury werd 5-mans Rock coverband Blended uit Moordrecht tot winnaar uitgeroepen, terwijl het publiek de meeste stemmen gaf aan 5-mans Rock coverband Twilight Zone uit Julianadorp. Beide bands plaatsten zich hiermee voor de Kwartfinales die in september van start gaan. De zoektocht naar de beste en populairste coverband van de Benelux gaat in regio West Nederland via o.a. Paard van Troje in Den Haag en Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer. De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands’ worden beloond met o.a. een CD-contract met videoclip en een tour van 20 optredens in de Benelux.

Twilight Zone in Duycker HoofddorpTwilight Zone in Duycker Hoofddorp
Twilight Zone in Duycker HoofddorpTwilight Zone in Duycker Hoofddorp

De eerste band die op het podium van Duycker stond was 5-mans Rock coverband Twilight Zone uit Julianadorp. Zij bracht een dynamische set met nummers van o.a. AC/DC, Janis Joplin en Anouk en wist bij het publiek de meeste stemmen binnen te spelen. Als publiekswinnaar gaat Twilight Zone naar de Kwartfinales die vanaf september van start gaan.


Spacewind in Duycker HoofddorpSpacewind in Duycker Hoofddorp
Spacewind in Duycker HoofddorpSpacewind in Duycker Hoofddorp

4-mans Classic Rock coverband Spacewind wist met nummers van o.a. Deep Purple, Black Sabbath en Neil Young naar een goede score bij de publieksstemmen te spelen. Wanneer in juli alle voorrondes geweest zijn, zullen er nog een aantal Wild-Cards vergeven worden aan de beste bands die zich niet direct hebben weten te plaatsen voor de finalerondes. Dan zal ook blijken of Spacewind in aanmerking komt voor een Wild-Card.


Blended in Duycker HoofddorpBlended in Duycker Hoofddorp
Blended in Duycker HoofddorpBlended in Duycker Hoofddorp

De derde band van deze eerste voorronde van regio West Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht) was 5-mans Rock coverband Blended uit Moordrecht. Met een uitstekende performance wist Blended de vakjury te overtuigen. Met repertoire van o.a. Rod Stewart, Santana en Waylon speelden de vijf rockers zich naar de Kwartfinales en vervolgen hun weg richting ‘The Clash of the Cover Bands Award’.

 

The Clash of the Cover Bands is powered by:

SONOR David Eden Koch Uw logo ook hier? Artists & Bands Booking Agency
Sound Vision Studio EVANS Podiuminfo Ticketmaster Festivalinfo
Uw logo ook hier? USA Music Import Maxazine Artists & Bands Booking Agency RockMuZine


Disclaimer Copyright © 2009 - 2023 The Clash of the Cover Bands