• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

1e Halve Finale Regio Noord 2012/2013 Muziekcafé Scooter'S 04-11-2012

Rock coverband Dukes of Dances uit Dronrijp wint Halve Finale The Clash of the Cover Bands

Rock coverband Blackish uit Lemmer met publieksprijs naar finale Regio Noord Nederland

Zondag 4 november jl. vond in Muziekcafé Scooter’S in Leeuwarden de 1e Halve Finale plaats in de grootste bandcompetitie: The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2012/2013. Drie bands gingen de muzikale strijd met elkaar aan om een plaats in de finale van Noord Nederland (Friesland en Groningen) en werden beoordeeld door een vakjury en door het publiek. 4-mans Rock coverband Dukes of Dances uit Dronrijp wist met een weergaloos optreden de 1e plaats bij de vakjury te veroveren. 5-mans Rock coverband Blackish uit Lemmer speelde zich naar de overwinning bij de publieksstemmen. Beide bands plaatsten zich hiermee voor de finale die op vrijdag 11 januari 2013 ook plaatsvindt in Scooter’S.

Blackish in Scooter'S LeeuwardenBlackish in Scooter'S Leeuwarden
Blackish in Scooter'S LeeuwardenBlackish in Scooter'S Leeuwarden

Het eerste half uur van deze Halve Finale was voor 5-mans Rock coverband Blackish uit Lemmer. Met sterke uitvoeringen van nummers van o.a. Metallica, AC/DC en Vandenberg speelden zij een stevig en gevarieerde set waarmee ze de meeste publieksstemmen wisten binnen te halen. Als publiekswinnaar staat Blackish in de Regio-Finale op vrijdag 11 januari a.s. Hier spelen de vier beste en populairste coverbands van Regio Noord Nederland om een plaats in de BENELUX Semi-Finals die plaats vinden in Paard van Troje in Den Haag.


SOS Coverband in Scooter'S LeeuwardenSOS Coverband in Scooter'S Leeuwarden
SOS Coverband in Scooter'S LeeuwardenSOS Coverband in Scooter'S Leeuwarden

De 2e band van deze Halve Finale was 5-mans Allround coverband SOS Coverband uit Drachten. Met repertoire van o.a. Duffy, Rod Stewart en Stevie Wonder wist ook SOS Coverband goed te scoren bij het publiek en kan terug kijken op een geslaagde deelname aan deze ‘The Clash’-editie.


Dukes of Dance in Scooter'S LeeuwardenDukes of Dance in Scooter'S Leeuwarden
Dukes of Dance in Scooter'S LeeuwardenDukes of Dance in Scooter'S Leeuwarden

Het laatste half uur was voor 4-mans Rock coverband Dukes of Dances uit Dronrijp. Met haar unieke formule om de grootste Dance-hits uit de jaren ‘90 te verwerken in dynamische Rock-uitvoeringen, een technisch hoogstaande performance en een podiumpresentatie die vanaf de 1e minuut blijft boeien, werd de band door de vakjury uitgeroepen tot beste van deze Halve Finale. Als vakjury-winnaar staat Dukes of Dances in de Regio-Finale op vrijdag 11 januari a.s. ook in Muziekcafé Scooter’S.

 

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Podiuminfo RockMuZine Uw logo ook hier? Uw logo ook hier? Artists & Bands Booking Agency
Koch Ticketmaster Sound Vision Studio SONOR EVANS
Maxazine Festivalinfo USA Music Import Artists & Bands Booking Agency David Eden


Disclaimer Copyright © 2009 - 2023 The Clash of the Cover Bands