• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde Regio Zuid 2013 Muziekcafé Wilhelmina 01-03-2013

Rock coverband PepperJack uit Weert wint voorronde The Clash of the Cover Bands

Skunk Anansie tribute Skunk & Nancy uit Asten met publieksprijs naar finalerondes Regio Zuid Nederland

Vrijdag 1 maart jl. vond in Muziekcafé Wilhelmina in Eindhoven de 1e voorronde plaats voor Regio Zuid Nederland in de grootste bandcompetitie: The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2013. Drie bands gingen de muzikale strijd met elkaar aan en werden beoordeeld door een vakjury en een enthousiast publiek. 5-mans Rock coverband PepperJack uit Weert wist met een sterke performance de overwinning bij de vakjury te veroveren. 6-mans Skunk Anansie tribute Skunk & Nancy uit Asten wist op weergaloze wijze de meeste publieksstemmen binnen te spelen. Beide bands plaatsten zich hiermee bij de 42 bands die vanaf september de regionale finalerondes ingaan. De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards’ worden beloond met een CD-contract met videoclip en een tour van 20 optredens in de Benelux. Door middel van bandcoaching worden de deelnemende bands begeleid en voorbereid op de finalerondes die plaatsvinden o.a. in Effenaar Eindhoven, MC De Bosuil in Weert, Gebouw-T in Bergen op Zoom en MEZZ Breda.

Dylan Tribute Band in Wilhelmina EindhovenDylan Tribute Band in Wilhelmina Eindhoven
Dylan Tribute Band in Wilhelmina EindhovenDylan Tribute Band in Wilhelmina Eindhoven

De allereerste band die in dit 10e seizoen voor Regio Zuid Nederland werd aangekondigd was 5-mans Bob Dylan tribute Dylan Tribute Band uit Tilburg. Op goed muzikaal niveau en met de juiste sounds en feels werden nummers gebracht als o.a. You Ain’t Going Nowhere, Girl From The North Country en Forever Young.


Skunk & Nancy in Wilhelmina EindhovenSkunk & Nancy in Wilhelmina Eindhoven
Skunk & Nancy in Wilhelmina EindhovenSkunk & Nancy in Wilhelmina Eindhoven

De tweede 45 minuten van deze selectieronde was voor 6-mans Skunk Anansie tribute Skunk & Nancy uit Asten. Met dynamische uitvoeringen van o.a. Charlie Big Potato, Weak en Hedonism maakte de band een zeer sterke indruk bij zowel de vakjury als bij het publiek. Met uiteindelijk de meeste publieksstemmen plaatste Skunk & Nancy zich zeer verdiend bij de beste en populairste 42 bands van deze regio die vanaf september de regionale finalerondes in gaan.


PepperJack in Wilhelmina EindhovenPepperJack in Wilhelmina Eindhoven
PepperJack in Wilhelmina EindhovenPepperJack in Wilhelmina Eindhoven

De laatste band van deze goede voorronde was 5-mans Rock coverband PepperJack uit Weert. Met repertoire van o.a. Metallica, Papa Roach en Velvet Revolver liet de band horen over zeer sterke individuele muzikanten te beschikken en als band ook op goed niveau presteren. PepperJack staat als vakjury-winnaar van deze selectieronde bij de 42 bands die vanaf september de finalerondes van Regio Zuid Nederland in gaan.

Wilhelmina EindhovenWilhelmina Eindhoven

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Ticketmaster USA Music Import Koch David Eden Maxazine
Artists & Bands Booking Agency RockMuZine Sound Vision Studio Artists & Bands Booking Agency Festivalinfo
Uw logo ook hier? EVANS SONOR Podiuminfo Uw logo ook hier?


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands