• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde Regio West 2013 Poppodium P3 01-06-2013

Blues Rock coverband Black Street Blues uit Amersfoort wint voorronde The Clash of the Cover Bands

Rock and Roll coverband The Saboe Experience uit Volendam met publieksprijs naar finalerondes Regio Noord-Holland/Utrecht/Flevoland

Zaterdag 1 juni jl. vond in Poppodium P3 in Purmerend de 11e voorronde plaats voor West-Nederland in de grootste bandcompetitie van de Benelux: The Clash of the Cover Bands. Vijf bands speelden voor een plaats in de finalerondes van Regio Noord-Holland/Utrecht/Flevoland en werden beoordeeld door de vakjury en het publiek. 4-mans Blues Rock coverband Black Street Blues uit Amersfoort wist met een indrukwekkend optreden de 1e plaats bij de vakjury te veroveren. 6-mans Rock and Roll coverband The Saboe Experience uit Volendam overtuigde het publiek en haalde in deze categorie de hoogste score. Beide bands plaatsten zich met hun overwinning voor de Kwartfinales van Regio Noord-Holland/Utrecht/Flevoland die in september a.s. van start gaan. De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2013/2014’ ontvangen naast de eeuwige roem een CD-contract met videoclip en een tour van 20 optredens in de Benelux.

De aftrap van deze 11e selectieronde van deze regio werd verzorgd door 4-mans Blues Rock coverband Black Street Blues uit Amersfoort. Met prachtige uitvoeringen van nummers van o.a. Joe Bonamassa, B.B. King en Gary Moore wist de band de hoogste score te behalen bij de vakjury. Met dit prachtige resultaat staat Black Street Blues als vakjury-winnaar in de Kwartfinales die eind september van start gaan.

6-mans Jazz & Funk coverband I Do Minore uit Amsterdam speelt vooral eigen interpretaties van repertoire als o.a. Crazy van Gnaris Barkley, Human Nature van Michael Jackson en Toxic van Britney Spears. Eigenzinnige bewerkingen die regelmatig grote waardering oogstten bij het publiek.

Het 3e half uur van deze selectieronde was voor 4-mans Rock coverband BAF! Uit Amsterdam. Met passie en veel gevoel voor entertainment werden nummers gebracht van o.a. Bryan Adams, Katy Perry en Lenny Kravitz en lieten daarmee een uitstekende indruk achter.

Het publiek koos uiteindelijk voor 6-mans Rock and Roll coverband The Saboe Experience uit Volendam. Met overtuiging werden nummers gespeeld van o.a. Otis Redding, Van Morrison en een prachtige uitvoering van Folsom Prison Blues van Johnny Cash. Als publiekswinnaar plaatste The Saboe Experience zich voor de Kwartfinales van Regio Noord-Holland/Utrecht/Flevoland.

De laatste band van deze voorronde was 6-mans Rock coverband What’s Next uit Amsterdam. Met prima uitvoeringen van repertoire van o.a. Alanis Morissette, Skunk Anansie en Queen zorgde de band voor een mooie afsluiting van deze avond.

Foto's volgen a.s.a.p.

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Uw logo ook hier? SONOR David Eden Podiuminfo Sound Vision Studio
Festivalinfo Koch EVANS Maxazine Artists & Bands Booking Agency
Uw logo ook hier? Artists & Bands Booking Agency USA Music Import Ticketmaster RockMuZine


Disclaimer Copyright © 2009 - 2023 The Clash of the Cover Bands