• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Halve Finale Regio Noord-Oost 2013 Podium Gigant 25-10-2013

Classic Rock coverband Red Plague uit Kampen vakjury-winnaar Halve Finale The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2013/2014

Pop, Rock coverband Bad Shoes uit Deventer als publiekswinnaar naar finale Regio Noord/Oost Nederland

Rock coverband The Cube uit Burgum Runner-Up in Podium Gigant in Apeldoorn

Red Plague in Gigant ApeldoornRed Plague in Gigant Apeldoorn
Red Plague in Gigant ApeldoornRed Plague in Gigant Apeldoorn

5-mans Classic Rock coverband Red Plague uit Kampen speelde een ijzersterke set met nummers als o.a. Fool For Your Stockings van ZZ Top, Hocus Pocus van Focus en Black Magic Woman van Fleetwood Mac. Muzikaal technisch spelen de vijf gelouterde muzikanten op zeer hoog niveau en weten alle nummers een eigen touch mee te geven wat het extra boeiend maakt voor het publiek. Red Plague plaatste zich als vakjury-winnaar van deze Halve Finale bij de beste negen bands van Regio Noord/Oost Nederland die op zaterdag 11 januari in de Regio-Finale spelen in Poppodium Metropool in Hengelo om een plaats in de BENELUX Semi-Finals.


The Lot in Gigant ApeldoornThe Lot in Gigant Apeldoorn
The Lot in Gigant ApeldoornThe Lot in Gigant Apeldoorn

4-mans Pop coverband The Lot uit Apeldoorn speelde een thuiswedstrijd. Met veel enthousiasme en op goed niveau werden nummers gebracht als o.a. Coming In From The Cold van Johan, Fool You Are van Lloyd Cole en The One I Love van R.E.M.


Bad Shoes in Gigant ApeldoornBad Shoes in Gigant Apeldoorn
Bad Shoes in Gigant ApeldoornBad Shoes in Gigant Apeldoorn

Door omstandigheden kon 4-mans Pop, Rock coverband Bad Shoes niet in haar volledige bezetting dit optreden verzorgen, waardoor besloten werd om als akoestisch duo toch mee te dingen naar een plaats in de Regio-Finale. Met deze minimale bezetting wist Bad Shoes toch een sterke set neer te zetten waarin nummers werden gebracht als o.a. Stand By Me van Sam Cook, Wicked Way van Waylon en Walk This Way van Aerosmith/Run DMC. Hiermee wisten de twee mannen de meeste publieksstemmen binnen te spelen waardoor zij als publiekswinnaar naar de Regio-Finale gaan op zaterdag 11 januari a.s. in Metropool Hengelo.


The Cube in Gigant ApeldoornThe Cube in Gigant Apeldoorn
The Cube in Gigant ApeldoornThe Cube in Gigant Apeldoorn

De laatste band van deze Halve Finale was 6-mans Pop, Rock coverband The Cube uit Burgum. Met een gevarieerde en dynamische set wisten de Friezen een goede performance neer te zetten met ook een goede interactie met het publiek. Door in beide categorieën (vakjury en publieksstemmen) samen de hoogste score te behalen staat The Cube als Runner-Up van deze Halve Finale op zaterdag 11 januari a.s. in de finale van Regio Noord/Oost Nederland in Poppodium Metropool in Hengelo.

 


The Clash of the Cover Bands is powered by:

EVANS Uw logo ook hier? Maxazine David Eden Koch
Podiuminfo Uw logo ook hier? USA Music Import RockMuZine SONOR
Festivalinfo Sound Vision Studio Ticketmaster Artists & Bands Booking Agency Artists & Bands Booking Agency


Disclaimer Copyright © 2009 - 2023 The Clash of the Cover Bands