• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde Regio West 2014/2015 Muziekcentrum The Box 25-10-2014

Rock coverband The Local Boyzz uit Haarlem wint voorronde Regio West Nederland in The Clash of the Cover Bands

Pop, Rock coverband C'nK uit Haarlem met publieksprijs naar regionale finalerondes 

Vier geselecteerde coverbands gingen zaterdag 25 oktober jl. in Muziekcentrum The Box in Katwijk een boeiende muzikale strijd met elkaar aan in een voorronde van ‘The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2014/2015’ om een plaats te bemachtigen in de regionale finalerondes. Zowel de vakjury als het publiek bepaalde een winnaar die zich bij de 32 beste bands van Regio West Nederland zouden plaatsen die vanaf februari a.s. verder gaan in de strijd om ‘The Clash of the Cover Bands Awards’. Bij de vakjury wist 6-mans Rock coverband The Local Boyzz uit Haarlem als beste uit de bus te komen. Bij de publieksstemmen ging de overwinning naar 7-mans Pop, Rock coverband C’nK, eveneens uit Haarlem. Beide bands plaatsten zich met hun overwinning voor de Halve Finales die worden gehouden in Poppodium P60 in Amstelveen en Podium de Vorstin in Hilversum. De finale van Regio West Nederland wordt gehouden in Poptempel Melkweg in Amsterdam (main hall). De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2014/2015’ worden beloond met een prijzenpakket met o.a. een cd-contract met videoclip en een tour van 20 optredens in de Benelux.

Appetite in The Box KatwijkAppetite in The Box Katwijk
Appetite in The Box KatwijkAppetite in The Box Katwijk

Het eerste half uur van deze voorronde was voor Guns N’ Roses coverband Appetite uit Rotterdam. Deze 5-mans formatie bracht een eerbetoon aan hun muzikale helden met nummers als o.a. Welcome To The Jungle, Sweet Child O’Mine en de dynamische afsluiter van de set Paradise City.


Just in The Box KatwijkJust in The Box Katwijk
Just in The Box KatwijkJust in The Box Katwijk

5-mans Pop, Rock coverband Just uit Leerdam bracht met volle overgave nummers als o.a. Sweeter van Gavin DeGraw, Please Forgive Me van Bryan Adams en Whataya Want From Me van Adam Lambert. Onder leiding van de zeer talentvolle leadzangeres wist de band sterk te scoren bij de publieksstemmen.


C'nK in The Box KatwijkC'nK in The Box Katwijk
C'nK in The Box KatwijkC'nK in The Box Katwijk

Het enthousiaste publiek ging helemaal los bij het optreden van 7-mans Pop, Rock coverband C’nK uit Haarlem. Met nummers als o.a. Lightning Crashes van Live, Almost Cut My Hair van Crosby, Stills & Nash en als afsluiter Gimme Shelter van Rolling Stones speelde de band zich naar een overtuigende 1e plaats bij de publieksstemmen. Als publiekswinnaar van deze voorronde staat C’nK bij de beste 32 bands van deze regio die vanaf februari a.s. de muzikale strijd om ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2014/2015’ mogen voortzetten.


The Local Boyzz in The Box KatwijkThe Local Boyzz in The Box Katwijk
The Local Boyzz in The Box KatwijkThe Local Boyzz in The Box Katwijk

De laatste band die het podium van Muziekcentrum The Box beklom was 6-mans Rock coverband The Local Boyzz uit Haarlem. De band wist een dynamisch en energiek optreden neer te zetten met een hoog entertainmentgehalte waarin nummers werden gebracht als o.a. Everybody van Backstreet Boys, Don’t Stop Me Now van Queen en Here I Go Again van Whitesnake. Met uiteindelijk de eerste plaats bij de vakjury plaatste The Local Boyzz zich bij de beste 32 bands van Regio West Nederland die vanaf februari a.s. in de regionale finalerondes staan in o.a. Poppodium P60 in Amstelveen, Podium de Vorstin in Hilversum en Melkweg Amsterdam.

The Box KatwijkThe Box Katwijk

The Clash of the Cover Bands is powered by:

RockMuZine David Eden Maxazine Artists & Bands Booking Agency Festivalinfo
Artists & Bands Booking Agency Sound Vision Studio Uw logo ook hier? Uw logo ook hier? Ticketmaster
SONOR Podiuminfo Koch USA Music Import EVANS


Disclaimer Copyright © 2009 - 2023 The Clash of the Cover Bands