• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde 2016 The Livingroom 10-10-2015

The Green Monkeys uit Gramsbergen wint voorronde The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2016

Four the Record uit Marknesse met publieksprijs naar finale Regio Overijssel in The only road to Paradiso   

Op zaterdag 10 oktober jl. vond in Café The Livingroom in Zwolle de 1e Voorronde plaats voor Regio Overijssel in de grootste bandcompetitie ‘The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2016’. Vijf bands gingen de muzikale strijd met elkaar aan om een plaats in de finale en werden beoordeeld door een vakjury en het publiek. 4-mans Pop, Rock coverband The Green Monkeys uit Gramsbergen wist met een indrukwekkend goed optreden de vakjury te overtuigen en behaalde in deze categorie de hoogste beoordeling. 5-mans Akoestische Pop coverband Four the Record uit Marknesse wist met een uitstekende performance de meeste publieksstemmen binnen te spelen. Beide bands plaatsten zich met hun overwinning voor de finale van Regio Overijssel die op zaterdag 20 februari a.s. plaatsvindt ook in Café The Livingroom. De winnaars van deze finale plaatsen zich voor de finale van Regio Oost Nederland in Poppodium Metropool in Hengelo. De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2016’ worden beloond met o.a. een cd-contract met videoclip én een tour van 20 betaalde optredens in de Benelux.

PremiuM Rock in The Livingroom ZwollePremiuM Rock in The Livingroom Zwolle
PremiuM Rock in The Livingroom ZwollePremiuM Rock in The Livingroom Zwolle

De aftrap van deze 1e Voorronde voor Regio Overijssel werd verricht door 5-mans Rock coverband PremiuM Rock uit Heino. Op muzikaal technisch goed niveau liet de band met nummers als o.a. High Road Easy van Sass Jordan, I Alone van Live en Just Dance van Lady Gaga een uitstekende indruk achter.


Four the Record in The Livingroom ZwolleFour the Record in The Livingroom Zwolle
Four the Record in The Livingroom ZwolleFour the Record in The Livingroom Zwolle

Met drie zeer talentvolle zangeressen die afwisselend de leadzang én de samenzang verzorgde en begeleid werden door twee zeer functionele muzikanten bracht 5-mans Akoestische Pop coverband Four the Record uit Marknesse het enthousiaste publiek goed in beweging. Met een uitgekiende repertoirelijst met nummers als o.a. Still Loving After You van The Common Linnets, Royals van Lorde en Ademnood van Linda, Roos & Jessica wist de band de meeste publieksstemmen binnen te spelen en staat als publiekswinnaar van deze voorronde in de finale van Regio Overijssel.


Fools Gold in The Livingroom ZwolleFools Gold in The Livingroom Zwolle
Fools Gold in The Livingroom ZwolleFools Gold in The Livingroom Zwolle

5-mans Rock coverband Fools Gold uit Lettele wist met een sterke performance een goede indruk achter te laten. Met nummers als o.a. Lonely Boy van Black Keys, Fat Bottomed Girls van Queen en Plug In Baby van Muse lieten de vijf rockers een uitstekend visitekaartje achter.


The Green Monkeys in The Livingroom ZwolleThe Green Monkeys in The Livingroom Zwolle
The Green Monkeys in The Livingroom ZwolleThe Green Monkeys in The Livingroom Zwolle

Het muzikale hoogtepunt van deze voorronde werd verzorgd door de uiteindelijke vakjury-winnaar 4-mans Pop, Rock coverband The Green Monkeys uit Gramsbergen. Op technisch zeer goed niveau werden nummers gebracht als o.a. Learn To Fly van Foo Fighters, Superstition van Stevie Wonder en Go Your Own Way van Fleetwood Mac. Bijzonder knap dat de band met deze erg basic bezetting de nummers zo goed overeind wist te houden. Daarnaast de wetenschap dat de band nog volop in ontwikkeling is geeft aan dat we nog veel van The Green Monkeys kunnen verwachten. Als vakjury-winnaar staan de vier supertalenten in de finale van Regio Overijssel die op zaterdag 20 februari a.s. wordt gehouden ook in Café The Livingroom.


UKE22 in The Livingroom ZwolleUKE22 in The Livingroom Zwolle
UKE22 in The Livingroom ZwolleUKE22 in The Livingroom Zwolle

Het laatste half uur van deze voorronde was voor 3-mans Akoestische U2 coverband UKE22 uit Zwolle. Op geheel eigen wijze brachten de drie ervaren muzikanten nummers als o.a. New Years Day, One en Song For Someone. Een leuke afsluiter van een boeiende voorronde.


The Livingroom ZwolleThe Livingroom Zwolle

The Clash of the Cover Bands is powered by:

SONOR Uw logo ook hier? Artists & Bands Booking Agency Maxazine EVANS
Uw logo ook hier? Sound Vision Studio David Eden Artists & Bands Booking Agency USA Music Import
Koch RockMuZine Ticketmaster Festivalinfo Podiuminfo


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands