• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Barking Bruce presenteert cd single en videoclip Zaal De Ark (vh Godelievezaal) 31-10-2015

Barking Bruce presenteert cd single en videoclip voor een uitzinnig publiek

Zaterdag 31 oktober 2016 was het dan zover. De Antwerpse Rock coverband Barking Bruce presenteerde in een bomvolle Zaal de Ark in Wuustwezel (B) haar gloednieuwe single en videoclip. Honderden dolenthousiaste fans waren naar Wuustwezel getogen om Barking Bruce in actie te zien. Maar voor het zover was konden zij eerst genieten van een drietal geweldige support acts: Allround coverband Four Of A Kind uit Brecht, Rock coverband L!NC uit Breda en Rock  n’ Roll coverband Casserole Fermer uit Kalmthout.

Om 23.30 uur was het dan zover. De officiële presentatie van single ‘LENA’ en de bijbehorende videoclip werd verricht door Special Guests Burgemeester Tine Rombouts van de gemeente Hoogstraten en Burgemeester Dieter Wouters van de gemeente Wuustwezel. Zij overhandigden de band het eerste exemplaar van hun single ‘LENA’ waarna, onder luid applaus, de videoclip op de beeldschermen aan weerszijden van het podium werd getoond. Vanaf dat moment was de release van ‘LENA’ een feit en was het tijd voor de nieuwe show van Barking Bruce. Na een spannend intro met veel special effects schoot Barking Bruce uit de startblokken met een dynamische uitvoering van Bet You Look Good On The Dancefloor van Arctic Monkeys en gaf de fans precies waar ze voor gekomen waren; een spetterend optreden van een super strakke band waar het spelplezier onmiskenbaar van af spat! Een bruisende Zaal de Ark zong, danste en sprong mee op de geweldige uitvoeringen van bekende en minder bekende hits, door de band met het grootste gemak voorzien van een uniek Barking Bruce jasje.

CD Presentatie Barking BruceCD Presentatie Barking BruceCD Presentatie Barking BruceCD Presentatie Barking Bruce

De mannen van Barking Bruce trakteerden het publiek op geweldige uitvoeringen van o.a. Creep van Radiohead, Suds & Soda van dEUS en het explosieve Killing In The Name Of van Rage Against The Machine. De avond werd zeer toepasselijk afgesloten met een knallende live uitvoering van de single ‘LENA’ waarbij zelfs de femme fatale uit de videoclip op het podium verscheen. Een waardige afsluiter van een spectaculaire avond.

Barking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD Presentatie

Met het winnen van ‘The Clash of the Cover Bands Award 2014’ in een uitverkocht Poppodium 013 in Tilburg verdiende Barking Bruce o.a. een CD-contract met videoclip en een tour van 20 optredens in de Benelux. Met producer John Van den Borne (9 Mega Top 100 hits) werd een zeer verrassend nummer opgenomen in de befaamde Sound Vision Studios in Arnhem.

CD Presentatie Barking BruceBarking Bruce koos ervoor het nummer ‘Lena’ van de Belgische jaren 80 new-wave band ‘Twee Belgen’ nieuw leven in te blazen. En hoe!? Het resultaat is spectaculair! De synthetische jaren 80 pop/new-wave sound is verruild voor een eigentijds stevig rock geluid. Het contrast met het origineel is even verbluffend als verfrissend en zal een zeer groot publiek aanspreken. Met deze single schept Barking Bruce hoge verwachtingen en is de band klaar om ‘Lena’ nogmaals de hitlijsten in te jagen.

Artists & Bands | Promoter - Management - Bookings zal door middel van actieve plugging en distributie, in zowel Nederland als België, de single met videoclip optimaal presenteren aan alle landelijke en regionale radio en tv-stations, om zo vervolgens de diverse hitlijsten te bestormen en de naamsbekendheid en populariteit van Barking Bruce te vergroten.

De Barking Bruce single ‘LENA’ is te beluisteren en te downloaden via Spotify en iTunesDe bijbehorende videoclip staat online en is te bekijken via deze link.

Barking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD PresentatieBarking Bruce CD Presentatie

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Uw logo ook hier? SONOR Uw logo ook hier? Sound Vision Studio Maxazine
USA Music Import Artists & Bands Booking Agency EVANS Ticketmaster RockMuZine
David Eden Festivalinfo Koch Artists & Bands Booking Agency Podiuminfo


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands