• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde 2016/2017 Café Bolle 04-03-2016

Pop coverband Echoes of Industry uit Geldrop wint voorronde The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO! 

Rock coverband The Eucalyptics uit Etten-Leur met publieksprijs naar finale Regio West Brabant

Vrijdag 4 maart jl. vond in Café Bolle de 3e Voorronde plaats voor Regio West Brabant in de bandcompetitie The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!. Vier geselecteerde bands gingen de muzikale strijd met elkaar aan om twee plaatsen in de finale en werden beoordeeld door de vakjury en het publiek. Na de vier boeiende optredens werd 4-mans Pop coverband Echoes of Industry uit Geldrop door de vakjury tot beste uitgeroepen. Bij het enthousiaste publiek gingen de meeste stemmen naar 6-mans Rock coverband The Eucalyptics uit Etten-Leur. Beide winnaars plaatsen zich hiermee bij de beste zeven bands van deze regio die in de finale op zaterdag 2 april a.s. gaan strijden om de Awards voor de beste coverbands van West Brabant. De winnaars van deze finale gaan naar de finalerondes van Regio Zuid Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland) die plaatsvinden in poppodia als o.a. MEZZ Breda en 013 Tilburg.

The Eucalyptics in Café Bolle TilburgThe Eucalyptics in Café Bolle Tilburg
The Eucalyptics in Café Bolle TilburgThe Eucalyptics in Café Bolle Tilburg

De eerste band van deze 3e voorronde van Regio West Brabant was 6-mans Rock coverband The Eucalyptics uit Etten-Leur. Onder leiding van de sterke leadzangeres bracht de band nummers als Starlight van Slash, Story Of Isaac van Roy Buchanan en I’m In Love With My Car van Queen. De band groeide naar een goed niveau tijdens haar optreden en wist zich met haar sterke performance naar de 1e plaats bij de publieksstemmen te spelen. Als publiekswinnaar van deze voorronde staat The Eucalyptics bij de beste zeven bands van deze regio in de finale die op zaterdag 2 april a.s. wordt gehouden ook in Café Bolle.


Finders Keepers in Café Bolle TilburgFinders Keepers in Café Bolle Tilburg
Finders Keepers in Café Bolle TilburgFinders Keepers in Café Bolle Tilburg

5-mans GlamRock coverband Finders Keepers uit Oss wist met krachtige uitvoeringen van o.a. Fool For Your Lovin’ van Whitesnake, Nightrain van Guns N’ Roses en You give Love A Bad Name van Bon Jovi een goed te scoren bij zowel de vakjury als bij het publiek. Deze nog jonge formatie liet horen over een goede dosis talent en attitude te beschikken en zal de komende tijd nog veel van zich laten horen.


Flip the Bird in Café Bolle TilburgFlip the Bird in Café Bolle Tilburg
Flip the Bird in Café Bolle TilburgFlip the Bird in Café Bolle Tilburg

Met uitvoeringen van o.a. Hysteria van Muse, Misery Business van Paramore en Many Of Horror van Biffy Ciyro wist ook 4-mans Rock coverband Flip the Bird uit Tilburg een uitstekend visitekaartje af te geven. Ook deze jonge formatie heeft voldoende muzikale bagage in huis om in korte tijd flinke stappen te kunnen maken. Bij zowel de vakjury als het publiek wist Flip the Bird goed te scoren.


Echoes of Industry in Café Bolle TilburgEchoes of Industry in Café Bolle Tilburg
Echoes of Industry in Café Bolle TilburgEchoes of Industry in Café Bolle Tilburg

Het laatste half uur van deze voorronde was voor 4-mans Pop coverband Echoes of Industry uit Geldrop. Op technisch hoog niveau wist de band met nummers als Message In A Bottle van The Police, I Will Follow van U2 de 1e plaats bij de vakjury binnen te spelen. Ook wisten de vier mannen een sterke interactie met het publiek op te bouwen wat zijn climax beleefde in het luidkeels meegezongen Sex On Fire van Kings of Leon. Technisch op zeer goed niveau en met een hoog entertainmentgehalte maakt dat Echoes of Industry dik verdiend bij de beste zeven bands van deze regio staat die op zaterdag 2 april a.s. in de finale gaan strijden om de Awards voor de beste bands van West Brabant.

Café Bolle TilburgCafé Bolle Tilburg

The Clash of the Cover Bands is powered by:

RockMuZine Koch Podiuminfo Festivalinfo USA Music Import
Sound Vision Studio Ticketmaster Artists & Bands Booking Agency Maxazine EVANS
Artists & Bands Booking Agency Uw logo ook hier? David Eden SONOR Uw logo ook hier?


Disclaimer Copyright © 2009 - 2023 The Clash of the Cover Bands