• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde 2016/2017 Café De Kroeg 20-03-2016

Pop, Rock coverband Just Jo uit Zutphen wint voorronde The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO! 

Sex Pistols tribute Sick Pistons uit Culemborg met publieksprijs naar finale Regio Gelderland

Zondag 20 maart jl. vond in Café De Kroeg in Arnhem de laatste voorronde plaats voor Regio Gelderland in de grootste bandcompetitie The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO! Vier geselecteerde bands gingen de muzikale strijd met elkaar aan om een plaats in de finale en werden beoordeeld door de vakjury en het publiek. Na vier boeiende optredens ging de 1e prijs bij de vakjury naar 6-mans Pop, Rock coverband Just Jo uit Zutphen. 5-mans Sex Pistols tribute Sick Pistons uit Culemborg wist de meeste publieksstemmen binnen te spelen. Beide bands staan hiermee in de finale van Regio Gelderland die op zondag 17 april a.s. wordt gehouden in Cardo Theater in Groesbeek. De winnaars van deze finale plaatsen zich voor de finale van Regio Oost Nederland (Gelderland/Overijssel), de laatste stap voor de BENELUX Semi-Finals die worden gehouden in dé Poptempel van Nederland: PARADISO Amsterdam! De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2016’ worden beloond met o.a. een cd-contract met videoclip en een tour van 20 optredens in de Benelux.

The Bree in Café De Kroeg ArnhemThe Bree in Café De Kroeg Arnhem
The Bree in Café De Kroeg ArnhemThe Bree in Café De Kroeg Arnhem

De eerste band van deze voorronde was 4-mans Rock coverband The Bree uit Varsseveld. Met prachtige uitvoeringen van nummers als Times Likes These van Foo Fighters, Plush van Stone Temple Pilots en Wine Or Life van Prodigal Sons wist de band goed te scoren bij de vakjury en liet een uitstekende indruk achter bij het enthousiaste publiek.


12InchVersion in Café De Kroeg Arnhem12InchVersion in Café De Kroeg Arnhem
12InchVersion in Café De Kroeg Arnhem12InchVersion in Café De Kroeg Arnhem

Met energieke uitvoeringen van o.a. Zombie van Cranberries, I Won’t Play That Game van Anouk en Iedereen Is Van De Wereld van The Scene wist 4-mans Pop, Rock coverband 12InchVersion niet alleen een zeer gevarieerde set neer te zetten maar ook goed te scoren bij zowel de vakjury als bij het publiek.


Just Jo in Café De Kroeg ArnhemJust Jo in Café De Kroeg Arnhem
Just Jo in Café De Kroeg ArnhemJust Jo in Café De Kroeg Arnhem

6-mans Pop, Rock coverband Just Jo uit Zutphen wist met nummers als Maniac van Michael Sembello, Alone van Heart en Love Is A Battlefield van Pat Benatar een goed beeld weer te geven van haar muzikale kwaliteiten en wist de hoogste score te behalen bij de vakjury. Als vakjury-winnaar van deze voorronde staat Just Jo bij de beste zeven bands van Gelderland in de finale die op zondag 17 april a.s. wordt gehouden in Cardo Theater in Groesbeek. Hier wordt gespeeld om de regionale Awards voor de vakjurywinnaar en publiekswinnaar én een plaats in de finale van Regio Oost Nederland (Gelderland/Overijssel). De laatste stap richting het ‘heilige’ podium van PARADISO Amsterdam waar de BENELUX Semi-Finals worden gehouden.


Sick Pistons in Café De Kroeg ArnhemSick Pistons in Café De Kroeg Arnhem
Sick Pistons in Café De Kroeg ArnhemSick Pistons in Café De Kroeg Arnhem

Het laatste half uur van deze voorronde was voor 5-mans Sex Pistols tribute Sick Pistons uit Culemborg. Met volle overgave werden nummers als God Save The Queen, Holidays In The Sun en Anarchy het publiek ingespeeld en brachten een uitstekende interactie tot stand wat hen ook de meeste publieksstemmen opbracht. Als publiekswinnaar van deze voorronde staat Sick Pistons dik verdiend in de finale van Regio Gelderland die op zondag 17 april a.s. plaatsvindt in Cardo Theater in Groesbeek.

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Artists & Bands Booking Agency Maxazine Uw logo ook hier? Podiuminfo Sound Vision Studio
EVANS Artists & Bands Booking Agency SONOR Festivalinfo David Eden
RockMuZine Koch Ticketmaster Uw logo ook hier? USA Music Import


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands