• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde Regio Zuid 2017 Café Bolle 04-11-2016

Allround coverband CoverUp! uit Dongen wint voorronde The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!

Rock coverband Down to Eleven uit Etten-Leur met publieksprijs naar locatie-finale in Café Bolle in Tilburg

Vrijdag 4 november jl. vond in Café Bolle in Tilburg de eerste voorronde plaats in het 13e seizoen van ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!’ Vijf geselecteerde bands presenteerden zich voor een enthousiast publiek en de vakjury om een plaats te bemachtigen in de locatie-finale. Tijdens deze 1e van drie voorrondes in Café Bolle wist 10-mans Allround coverband CoverUp! uit Dongen zich met een indrukwekkend optreden naar de 1e plaats bij de vakjury te spelen. 4-mans Rock coverband Down to Eleven uit Etten-Leur werd voor haar dynamische optreden door het publiek beloond met de 1e plaats. Beide bands plaatsten zich hiermee voor de locatie-finale in Café Bolle die plaats zal vinden op zaterdag 18 maart 2017. De vakjury-winnaar en de publiekswinnaar van deze finale ontvangen naast de locatie-Award gratis bandcoaching, live fotoshoots en plaatsen zich voor de finale van Regio Zuid-Nederland die plaatsvindt in Poppodium 013 in Tilburg.

CoverUp! in Café Boll TilburgCoverUp! in Café Boll Tilburg
CoverUp! in Café Bolle TilburgCoverUp! in Café Bolle Tilburg

De eerste band die het podium van Café Bolle betrad was 10-mans Allround coverband CoverUp! uit Dongen. De grootste band van deze avond wist op goed muzikaal technisch niveau en met een hoog entertainmentgehalte een zeer gevarieerde set neer te zetten. Nummers als Highway To Hell van AC/DC, Smoorverliefd van Doe Maar en Crazy In Love van Beyoncé gaven een goed beeld van waar CoverUp! voor staat: variatie, kwaliteit en een sterke interactie met het publiek. Als vakjury-winnaar van deze voorronde staat CoverUp! in de locatie-finale van Café Bolle die zal plaatsvinden op zaterdag 18 maart a.s. De vakjury-winnaar en publiekswinnaar van deze finale gaan door naar de finale van Regio Zuid Nederland in Poppodium 013 Tilburg en komen daarmee ook in aanmerking voor de gratis bandcoaching en live fotoshoots.


The Crazy Skulls in Café Bolle TilburgThe Crazy Skulls in Café Bolle Tilburg
The Crazy Skulls in Café Bolle TilburgThe Crazy Skulls in Café Bolle Tilburg

4-mans Classic Rock coverband The Crazy Skulls uit Tilburg wist gedurende haar optreden naar een goed niveau te groeien. Met nummers als Gimme Shelter van The Rolling Stones, Blue Jeans Blues van ZZ Top en Saturday Night van Herman Brood zette de band een boeiend optreden neer.


Electromatic in Café Bolle TilburgElectromatic in Café Bolle Tilburg
Electromatic in Café Bolle TilburgElectromatic in Café Bolle Tilburg

Met uitvoeringen van o.a. Learn To Fly van Foo Fighters, How You Remind Me van Nickelback en Shoot to Thrill van AC/DC lieten de vijf jonge talenten van Electromatic uit Den Bosch horen over veel potentie te beschikken. Een band die in staat moet zijn zich d.m.v. van veel podiumuren maken flink moet kunnen door ontwikkelen.


Plug 'n Play in Café Bolle TilburgPlug 'n Play in Café Bolle Tilburg
Plug 'n Play in Café Bolle TilburgPlug 'n Play in Café Bolle Tilburg

De vierde band van deze voorronde was 5-mans Pop, Rock coverband Plug ’n Play uit Den Dungen. Met overtuiging en veel energie bracht de band nummers als Down Down van Status Quo, Hotel California van The Eagles en Radar Love van Golden Earring en wist een goede score te behalen bij de vakjury. Plug ’n Play is genomineerd voor de Wild-Card naar de locatie-finale die wordt uitgegeven aan de band die over de drie voorrondes gezien bij de vakjury en de publieksstemmen samen de hoogste score behaald.


Down to Eleven in Café Bolle TilburgDown to Eleven in Café Bolle Tilburg
Down to Eleven in Café Bolle TilburgDown to Eleven in Café Bolle Tilburg

Het laatste half uur van deze voorronde was voor 4-mans Rock coverband Down to Eleven uit Etten-Leur. Op muzikaal hoog niveau en met een sterke interactie met het publiek werden nummers gespeeld als Open Your Eyes van Guano Apes, Nutbush City Limits in de uitvoering van Beth Hart en I Will Follow van U2. Als publiekswinnaar van deze voorronde staat Down to Eleven in de locatie-finale in Café Bolle die op zaterdag 18 maart a.s. wordt gehouden. De vakjury-winnaar en publiekswinnaar van deze finale gaan door naar de finale van Regio Zuid Nederland in Poppodium 013 Tilburg en komen daarmee ook in aanmerking voor de gratis bandcoaching en live fotoshoots.

Café Bolle TilburgCafé Bolle Tilburg


The Clash of the Cover Bands is powered by:

David Eden Podiuminfo Uw logo ook hier? EVANS Uw logo ook hier?
Artists & Bands Booking Agency RockMuZine Maxazine USA Music Import Ticketmaster
Artists & Bands Booking Agency SONOR Festivalinfo Koch Sound Vision Studio


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands