• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde Regio Noord 2017 Muziekcafé Scooter'S 11-11-2016

Rock coverband Kings of Diamonds uit Drachten wint voorronde The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!

Alternatieve Rock coverband Bad Mood uit Leeuwarden met publieksprijs naar locatie-finale in Muziekcafé Scooter'S in Leeuwarden

Vrijdag 11 november jl. vond in Muziekcafé Scooter’S in Leeuwarden de 1e van 3 voorrondes plaats in het 13e seizoen van The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO! Vier geselecteerde bands maakten er een boeiende wedstrijd van en werden beoordeeld door een vakjury en het publiek. Met een 1e plaats bij de vakjury voor 5-mans Rock coverband Kings of Diamonds uit Drachten en een nipte overwinning bij de publieksstemmen voor 4-mans Rock coverband Bad Mood uit Leeuwarden, zijn de eerste bands bekend die op vrijdag 19 mei a.s. in de locatie-finale van Muziekcafé Scooter’S gaan strijden om een plaats in de finale van Regio Noord-Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe) die wordt gehouden in MartiniPlaza in Groningen. De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards’ worden beloond met o.a. een single met videoclip, bandcoaching, fotoshoots en meerdere optredens in de Benelux.

Durk and The Jappies in Muziekcafé Scooter'S LeeuwardenDurk and The Jappies in Muziekcafé Scooter'S Leeuwarden
Durk and The Jappies in Muziekcafé Scooter'S LeeuwardenDurk and The Jappies in Muziekcafé Scooter'S Leeuwarden

De eerste band die aan het enthousiaste publiek werd voorgesteld was 7-mans Pop, Rock coverband Durk and The Jappies uit Groningen. Met frisse uitvoeringen en vaak eigen interpretaties van nummers als Just A Flirt van Miss Montreal, True Love van Sandy Coast en Alles Is Liefde van Bløf liet de band horen een zeer gevarieerde set te kunnen brengen.


Kings of Diamonds in Muziekcafé Scooter'S LeeuwardenKings of Diamonds in Muziekcafé Scooter'S Leeuwarden
Kings of Diamonds in Muziekcafé Scooter'S LeeuwardenKings of Diamonds in Muziekcafé Scooter'S Leeuwarden

Met 5-mans Rock coverband Kings of Diamonds stond de uiteindelijke vakjury-winnaar van deze voorronde op het podium. Met krachtige en zeer overtuigende versies van o.a. Sweet Child O’Mine van Guns N’ Roses, Nobody’s Wife van Anouk en Ignorance van Paramore wist de band niet alleen de vakjury te imponeren, maar kreeg ook een grote waardering vanuit het publiek. Op vrijdag 19 mei a.s. speelt Kings of Diamonds in de locatie-finale van Muziekcafé Scooter’S en speelt daar niet alleen voor de locatie-Award voor de beste of populairste coverband, maar ook voor de daarbij behorende ticket voor de finale van Regio Noord Nederland die wordt gehouden in MartiniPlaza in Groningen.


Bad Mood in Muziekcafé Scooter'S LeeuwardenBad Mood in Muziekcafé Scooter'S Leeuwarden
Bad Mood in Muziekcafé Scooter'S LeeuwardenBad Mood in Muziekcafé Scooter'S Leeuwarden

4-mans Alternative Rock coverband Bad Mood uit Leeuwarden stelde zich overtuigend voor met energieke uitvoeringen van o.a. Whatsername van Green Day, My God Is The Sun van Queens of the Stone Age en The Pretender van Foo Fighters. De band wist een goede interactie met het publiek op te bouwen en dat resulteerde uiteindelijk in een nipte 1e plaats bij de publieksstemmen. Als publiekswinnaar staat Bad Mood in de locatie-finale van Muziekcafé Scooter’S en speelt hier om een plaats in de finale van Regio Noord Nederland die wordt gehouden in MartiniPlaza in Groningen.


Mailbox in Muziekcafé Scooter'S LeeuwardenMailbox in Muziekcafé Scooter'S Leeuwarden
Mailbox in Muziekcafé Scooter'S LeeuwardenMailbox in Muziekcafé Scooter'S Leeuwarden

Het laatste half uur van deze voorronde werd op uitstekende wijze ingevuld door 5-mans Allround coverband Mailbox uit Leeuwarden. Met frisse uitvoeringen van o.a. Modern World van Anouk, Moves Like Jagger van Maroon 5 en Ain’t Nobody van Felix Jaehn wist de band het pubiek goed in beweging te krijgen zorgde voor een mooie afsluiting van deze 1e voorronde.

Muziekcafé Scooter'S LeeuwardenMuziekcafé Scooter'S Leeuwarden

The Clash of the Cover Bands is powered by:

USA Music Import Uw logo ook hier? Artists & Bands Booking Agency Festivalinfo David Eden
Artists & Bands Booking Agency Uw logo ook hier? SONOR RockMuZine EVANS
Maxazine Ticketmaster Koch Sound Vision Studio Podiuminfo


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands