• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde Regio West 2017 Plan C 18-11-2016

Classic Rock coverband Mr. Man uit Rotterdam wint voorronde The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!

John Mayer coverband JusMet! uit Rotterdam met publieksprijs naar locatie-finale Podium Plan C

Vrijdag 18 november jl. vond in Podium Plan C in Rotterdam de 1e voorronde plaats voor Regio Zuid-Holland in het 13e seizoen van The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO! Vier geselecteerde bands gingen de muzikale strijd met elkaar aan en werden beoordeeld door de vakjury en het publiek. Bij de vakjury ging de overwinning naar 5-mans Classic Rock coverband Mr. Man uit Rotterdam. Het enthousiaste publiek koos voor 5-mans John Mayer coverband JustMet! uit Rotterdam. Beide bands plaatsten zich hiermee voor de locatie-finale van Podium Plan C die op zaterdag 6 mei a.s. wordt gehouden en waar de winnaars zich plaatsen voor de finale van Regio West Nederland in Podium de Vorstin in Hilversum. De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards’ worden beloond met o.a. een cd-contract met videoclip, coaching sessies, foto shoots en meerdere optredens in de Benelux.

JustMet! in Plan C RotterdamJustMet! in Plan C Rotterdam
JustMet! in Plan C RotterdamJustMet! in Plan C Rotterdam

De aftrap van deze 1e voorronde van Regio Zuid-Holland werd verricht door 5-mans John Mayer coverband JustMet! uit Rotterdam. Met prachtige uitvoeringen van nummers als Who Did You Think I Was, Perfectly Lonely en afsluiter Gravity wist de band het publiek te raken. Dit resulteerde in uiteindelijk de meeste publieksstemmen waardoor JustMet! als publiekswinnaar doorgaat naar de locatie-finale op zaterdag 6 mei a.s. Hier spelen de 7 beste bands van Zuid-Holland om een plaats in de finale van Regio West Nederland die wordt gehouden in Podium de Vorstin in Hilversum.


RESET in Plan C RotterdamRESET in Plan C Rotterdam
RESET in Plan C RotterdamRESET in Plan C Rotterdam

5-mans Pop coverband RESET uit Vlaardingen zette een uitstekende set neer met uitvoeringen van o.a. A Forest van The Cure, Lost van Anouk en Another Brick In The Wall van Pink Floyd. Ondanks wat technische problemen liet de band zich niet uit het veld slaan en wist met haar gevarieerde optreden goed te scoren bij de publieksstemmen.


The Sextra's in Plan C RotterdamThe Sextra's in Plan C Rotterdam
The Sextra's in Plan C RotterdamThe Sextra's in Plan C Rotterdam

Het derde half uur was voor 5-mans Rock coverband The Sextra’s uit Delft. Technisch op goed niveau en met een dynamische podiumpresentatie speelde de band zich met nummers als Enter Sandman van Metallica, een prachtige uitvoering van de ballad Purple Rain van Prince en de krachtige afsluiter Killing In The Name van Rage Against The Machine naar een hoge score bij de vakjury.


Mr. Man in Plan C RotterdamMr. Man in Plan C Rotterdam
Mr. Man in Plan C RotterdamMr. Man in Plan C Rotterdam

Deze avond werd afgesloten door 5-mans Classic Rock coverband Mr. Man uit Rotterdam. Instrumentaal op zeer hoog niveau en met een leadzanger die naast een groot bereik en een uitstekende sound ook vocaal technisch indruk wist te maken speelde de band zich met krachtige uitvoeringen van o.a. You Give Love A Bad Name van Bon Jovi, Fool For Your Loving van Whitesnake en Burning Heart van Vandenberg naar de hoogste score bij de vakjury en een goede score bij de publieksstemmen. Als vakjury-winnaar van deze voorronde plaatste Mr. Man zich bij de zeven beste coverbands van Zuid-Holland die op zaterdag 6 mei a.s. in de locatie-finale in Plan C gaan strijden om een plaats in de finale van Regio West Nederland in Podium de Vorstin in Hilversum.

Plan C RotterdamPlan C Rotterdam

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Uw logo ook hier? Podiuminfo Ticketmaster SONOR EVANS
Maxazine Artists & Bands Booking Agency Sound Vision Studio USA Music Import Uw logo ook hier?
Festivalinfo Koch Artists & Bands Booking Agency David Eden RockMuZine


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands