• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde Regio West 2017 The Waterhole 27-11-2016

Allround coverband Trickplay uit Amsterdam wint voorronde The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!

Rock coverband The Sundown uit Amsterdm met publieksprijs naar locatie-finale in The Waterhole Live Music Bar

Zondag 27 november jl. vond in The Waterhole Live Music Bar in Amsterdam de eerste van drie voorrondes plaats voor Regio West Nederland in de grootste bandcompetitie The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO! Drie geselecteerde bands gingen de muzikale strijd met elkaar aan om een plaats in de locatie-finale en werden beoordeeld door de vakjury en het publiek. Bij de vakjury ging de hoogste score naar 7-mans Allround coverband Trickplay uit Amsterdam. 4-mans Rock coverband The Sundown uit Amsterdam wist de meeste publieksstemmen binnen te spelen. Beide bands plaatsten zich met hun overwinning voor de locatie-finale op zondag 26 maart a.s. waar de zeven beste bands van de cyclus in Waterhole spelen om een plaats in de finale van Regio West Nederland in Podium de Vorstin in Hilversum. De uiteindelijke winnaars van The Clash of the Cover Bands Award worden beloond met o.a. een cd-contract met videoclip, coaching, foto shoots en meerdere optredens in de Benelux.

Trickplay in The Waterhole AmsterdamTrickplay in The Waterhole Amsterdam
Trickplay in The Waterhole AmsterdamTrickplay in The Waterhole Amsterdam

De opening van deze 1e voorronde in The Waterhole Live Music Bar werd verzorgd door 7-mans Allround coverband Trickplay uit Amsterdam. Technisch op zeer goed niveau bracht de band nummers als Treasure van Bruno Mars, Super Duper Love van Joss Stone en Sax van Fleur East. De vijf goede muzikanten weten een uitstekend muzikaal tapijtje te leggen voor de bovengemiddeld goede leadzanger en leadzangeres die elkaar ook in de samenzang prima weten te vinden. Als vakjury-winnaar van deze voorronde staat Trickplay in de locatie-finale die op zondag 26 maart a.s. wordt gehouden. Zeven bands zullen hier mogen strijden om drie plaatsen in de finale van Regio West Nederland die wordt gehouden in Podium de Vorstin in Hilversum.


The Sundown in The Waterhole AmsterdamThe Sundown in The Waterhole Amsterdam
The Sundown in The Waterhole AmsterdamThe Sundown in The Waterhole Amsterdam

4-mans Rock coverband The Sundown uit Amsterdam wist zich met nummers als Piece Of The Rock van Mother’s Finest, Sweet Child O’Mine van Guns N’ Roses en Whole Lotta Rosie van AC/DC naar de 1e plaats bij de publieksstemmen te spelen. Als publiekswinnaar van deze voorronde staat The Sundown in de locatie-finale op zondag 26 maart a.s. in The Waterhole Music Bar. De winnaars van deze finale plaatsen zich voor de finale van Regio West Nederland in Podium de Vorstin in Hilversum.


The Oxy in The Waterhole AmsterdamThe Oxy in The Waterhole Amsterdam
The Oxy in The Waterhole AmsterdamThe Oxy in The Waterhole Amsterdam

Omdat de vierde band zich om medische redenen moest afmelden was de derde band van deze voorronde ook de laatste. 4-mans Rock coverband The Oxy uit Bussum had de eer om het laatste half uur in te vullen met repertoire als o.a. Oh Darling van The Beatles, Pinball Wizzard van The Who en We’re Gonna Groove van Led Zeppelin.

The Waterhole AmsterdamThe Waterhole Amsterdam

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Podiuminfo Uw logo ook hier? Koch EVANS Maxazine
Ticketmaster Festivalinfo USA Music Import RockMuZine Artists & Bands Booking Agency
SONOR Artists & Bands Booking Agency Sound Vision Studio Uw logo ook hier? David Eden


Disclaimer Copyright © 2009 - 2023 The Clash of the Cover Bands