• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde Regio Zuid 2017 Podium 10 09-12-2016

Allround coverband Lucky Nine uit Asten wint voorronde The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!

Rock coverband SOLID uit Luyksgestel met publieksprijs naar locatie-finale Podium 10 in Bladel

Vrijdag 9 december jl. vond in Podium 10 in Bladel de eerste van drie voorrondes plaats in het 13e seizoen van The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO! Vier geselecteerde band gingen de muzikale strijd met elkaar aan om een plaats in de locatie-finale en werden beoordeeld door de vakjury en het publiek. 9-mans Allround coverband Lucky Nine uit Asten wist met een sterk optreden de hoogste score bij de vakjury te behalen. De meeste publieksstemmen gingen naar 5-mans Rock coverband SOLID uit Luyksgestel. Beide bands plaatsten zich hiermee voor de locatie-finale in Podium 10 die plaatsvindt op zaterdag 8 april a.s. en waarvan de winnaars zich plaatsen voor de finale van Regio Zuid Nederland in Poppodium 013 in Tilburg. De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards’ worden beloond met o.a. een cd-contract, videoclips, fotoshoots en meerdere optredens in de Benelux. De 2e voorronde in de cyclus in Podium 10 in Bladel vindt plaats op vrijdag 3 februari a.s.

Lucky Nine in Podium 10 BladelLucky Nine in Podium 10 Bladel
Lucky Nine in Podium 10 BladelLucky Nine in Podium 10 Bladel

Het eerste half uur van deze voorronde was voor de grootste band: 9-mans Allround coverband Lucky Nine uit Asten. Met prachtige uitvoeringen van o.a. Rock DJ van Robbie Williams, Crazy In Love van Beyoncé en Just The Way You Are van Bruno Mars liet de band horen een hoog technisch niveau te bereiken met ook een sterke podiumpresentatie en goede opbouw van haar set. Met de hoogste score bij de vakjury staat Lucky Nine als vakjury-winnaar in de locatie-finale op zaterdag 8 april a.s. in Podium 10. Hier strijden de beste zeven bands van deze cyclus voor een plaats in de finale van Regio Zuid Nederland in Poppodium 013 in Tilburg.


SOLID in Podium 10 BladelSOLID in Podium 10 Bladel
SOLID in Podium 10 BladelSOLID in Podium 10 Bladel

5-mans Rock coverband SOLID uit Luyksgestel speelde zich met uitstekende uitvoeringen van o.a. Zombie van The Cranberries, Mr. Brightside van The Killers en Welcome To The Jungle van Guns N’ Roses naar de meeste publieksstemmen. Als publiekswinnaar van deze voorronde staat SOLID bij de beste zeven bands van deze cyclus die op zaterdag 8 april spelen om een plaats in de finale van Regio Zuid Nederland in Poppodium 013 in Tilburg.


Down the Hatch in Podium 10 BladelDown the Hatch in Podium 10 Bladel
Down the Hatch in Podium 10 BladelDown the Hatch in Podium 10 Bladel

Met sterke uitvoeringen van nummers als Gold On The Ceiling van The Black Keys, Bad Karma van Ida Maria en Don’t Matter van Kings of Leon speelde 5-mans Rock coverband Down the Hatch uit Bladel zich zowel bij de vakjury als bij de publieksstemmen naar een hoge score.


Impulse in Podium 10 BladelImpulse in Podium 10 Bladel
Impulse in Podium 10 BladelImpulse in Podium 10 Bladel

De laatste band die haar muzikale kwaliteiten mocht laten horen was 5-mans Pop, Soul coverband Impulse uit Hapert. Met een gevarieerde set waarin nummers zaten als Miracle van Ilse de Lange, Forget You van CeeLo Green en Mercy van Duffy zorgde deze jonge band voor een prima afsluiting van deze 1e voorronde in Podium 10.


The Clash of the Cover Bands is powered by:

EVANS Ticketmaster Uw logo ook hier? Artists & Bands Booking Agency Uw logo ook hier?
Festivalinfo USA Music Import Podiuminfo Artists & Bands Booking Agency David Eden
RockMuZine Sound Vision Studio Koch SONOR Maxazine


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands